Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Vasaras laureāti "Viesturu" kausā

"Viesturu" kluba kausa izcīņas atklātajā ieskaitē svētdien kungiem labākais bija Andris Rodze, un pēc uzvarētāja teiktā šis bija pirmais īsti vasarīgais turnīrs. Saule patiesi brīžiem karsēja pamatīgi, taču vēl nokaitētāka intriga bija cīņā par godalgotajām vietām.

Rodze HCP neto ieskaitē uzvarēja ar 67 neto punktiem, tikai par viena neto sitiena tiesu apsteidzot tuvākos konkurentus. Turpinot sev veiksmīgu nedēļas nogali, otrais bija Guntars Dobelis, bet trešo vietu ieņēma Ravi Nirula.

Dāmām arī šoreiz pie uzvaras tika jaunās paaudzes golfere Indra Eniņa, nospēlējot ar neto 66 sitieniem. Jūlija Osmolovska atpalika par diviem neto sitieniem un ieņēma 2. vietu, bet trešā bija Linda Dobele.

Speciāli kausi tika laureātiem kluba biedru ieskaitē. Kungiem pirmais bija Rodze, dāmām - Osmolovska, kundzēm - Lidija Gavrilova, senioriem - Andrejs Tiknuss, jauniešiem - Aleksandrs Čikovaņi, bet jaunietēm - Indra Eniņa.

Turnīram izvēlētā HCP neto ieskaite ne vienam vien dalībniekam izjauca ierasto lietu kārtību, jo šoreiz bumbiņu noņemšana neveiksmīgās bedrītēs nebija iespējama, un nācās cīnīties līdz galam, pat, ja tas nozīmēja divciparu skaitļus rezultātu kartiņās.

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē