Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Lasi jaunāko "Golfs.lv"

Jūnija saule tā vien vilina ņemt rokā nūjas un paslēpties no visas pasaules golfa laukumā. Taču atelpas brīžos būs pašā reizē pāršķirstīt jauno „Golfs.lv” numuru, kur Ainārs Pauniņš lielajā intervijā stāsta par fair play vērtībām būvniecībā un golfā, ka arī par saviem iecienītajiem laukumiem plašajā pasaulē.

Ko jaunu šovasar golferiem piedāvā nūju ražotāji, uzzināsiet, iepazīstoties ar svaigāko draiveru testiem. Savukārt golfa ceļotājiem būs interesanti iepazīt golfa aprakstnieka Linarda Lapas piedzīvojumus Eiropas golfa žurnālistu pasākumā Skotijā.

Uz brīdi varēsiet gremdēties atmiņās par pašu mājās aizvadītās sezonas noslēguma pasākumu, ieskatīties „Viesturos” notikušajā „Hansab Open”, kā arī uzzināt aktuālākos Salienas pilsētas jaunumus. Lasiet arī par to, cik nopietna lieta ir golfa triki, un kas tos vislabāk pieprot.

Savu kārtu sagaidījuši raksti par stila un modes uzvaras gājienu dāmu golfā, kā arī golfa pirmā superzvaigzne Arnold Palmer. Savukārt Pro padomu sērijā Hakan Svensson stāsta par līdzsvara noturēšanu valša ritmā, kā arī iesaka pievērst uzmanību ķermeņa svara pārnesei  vēzienā. Un arī tas nebūt nav viss…

Jaunumi ir arī tiem, kurus vairāk interesē rangi, statistika un citas līdzīgas skaitļu lietas - Signis Vāvere ir apkopojis jaunāko informāciju pēc "Viesturu" Desmitgades kausa 4. posma noslēguma.

Pēdējās izmaiņas , 05.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē