Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vasarīgā mierā

Svētdien "Viesturos" viss bija patīkami kā jau vasaras golfā, ja nu vienīgi rezultāti itin daudziem nāca visai smagi un bija tuvāki kādam citam gadalaikam. Tikai dažās handikapu grupās uzvarētāji spēja uzlabot savu HCP, bet pārējiem dzīvi pēc "Viesturu" Desmitgades kausa izcīņas 4. posma saldināja kluba mājas restorāna "Country Grill" deserts.

Spēcīgākajā grupā dāmām situāciju kontrolēja jaunkundžu flaits - ar 39 stableford punktiem uzvarēja Linda Dobele, apsteidzot māsas Māru un Kristu Puisītes, kuras sadalīja otro un trešo vietu.

Kungiem singlu un gandrīz singlu handikapu grupā labākais ar 33 punktiem bija Vilis Krištopans, kurš saņēma balvu arī par tālāko draivu 5. bedrītē. Trijniekā vēl iekļuva Gundars Stūris un Ilmārs Naglis seniors.

Otrajā handikapu grupā savu gadskārtējo ierašanos Latvijā ar uzvaru atzīmēja Ravi Nirula (34 punkti), bet Andris Jučmanis uzvarēja lielāko handikapu grupā, turklāt vēl tiekot pie balvas par tuvāko trāpījumu karogam 7. bedrītē. Jučmaņa savāktie 46 stableford punkti bija dienas rekords un viņa handikapu jau jūtami tuvināja citai ieskaites grupai.

Dāmām otrajā handikapu grupā lielākās cīņas golferēm bija jāizcīna pašām ar sevi. Vislabāk tas izdevās Sandrai Opitei, un viņas uzvara ir arī uzmundrinošs atgādinājums citiem, ka padoties un izstāties nav vērts arī tad, ja kādā brīdī tas pat šķiet vilinošākais risinājums.

Kā divas gandarījuma balvas vēl bija kausiņi par tālāko izsitienu dāmām 8. bedrītē un karogam tuvāko pirmo sitienu 2. bedrītē. Pārējo golferu aplausus šai sakarā pieņēma Vineta Ruka un Uldis Ķelle.

Pēc nedēļas "Viesturos" jau tiks noskaidroti Kluba kausa ieguvēji.

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē