Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Neizšķirts Kalpaka mājām

Bez galvenās balvas pasniegšanas uzvarētājiem ceturtdien noslēdzās labdarības turnīrs "Ozo Golf Club", kur laukuma saimnieku komandas un pārējās Latvijas golferu izlases spēki izrādījās vienādi. Taču sportiskie rezultāti šoreiz palika otrajā plānā, jo tika sasniegts galvenais mērķis sarūpēt finanses pulkveža Oskara Kalpaka dzimto māju apkārtnes sakopšanai.

Katrā komandā uz starta stājās pa 10 golferiem un cīņa ritēja match-play formātā, turklāt ļoti azartiskiem spēlmaņiem piemērotā variantā. Kad viena puse cīņu pārī bija zaudējusi, par 10 latu papildus likmi varēja pieprasīt revanšu atlikušo bedrīšu izspēlē un uzvaras gadījumā panākt neizšķirtu summā. Tādēļ arī vairākos pāros cīņas iznākums ir 1:1.

Kad abu komandu kapteiņi Andris Staklis un Juris Visockis saskaitīja spēlētāju rezultātu kartiņās veiktos ierakstus, izrādījās, ka uzvarētāja sportiskā ziņā šoreiz nav, jo skaitļi liecināja par neizšķirtu 6:6.

Taču nepārprotami ieguvēji bija visi, jo savāktā nauda palīdzēs Kalpaka dzimto "Liepsalu" māju apkārtni Madonas rajona Ošupes pagastā uzturēt Latvijas pirmā armijas komandiera cienīgā izskatā.

Zāles pļaušanai "Liepsalās" tika savākts vairāk par 400 latiem, kas pēc vietējās pašvaldības atzinuma būs svarīgs atspaids, lai Kalpaka dzimtās mājas neieaugtu zālēs.

Sagaidāms, ka Kalpaka fonda iedvesmotais turnīrs notiks arī nākamgad. Par komandu kapteiņiem jau pirmā turnīra noslēgumā uz nākamo gadu kļuva Andris Cinis un Andris Zvans. Galvenā balva ir palikusi glabāšanā "Ozo Golf Club" līdz nākamajam pavasarim.

Nākamie turnīri nedēļas nogalē jau risināsies individuālā ieskaitē gan par balvām, gan par reitinga punktiem. Gan "Land Rover", gan "Viesturu" Desmitgades kausa tee-times skatāmi 'turnīru' sadaļā.

Labdarības turnīrs Kalpaka mājām

"Ozo Golf Club" 6-6 Pārējā Latvija

Tālivaldis Pētersons 1-0 Aigars Pērkums

Mārtiņš Balodis 1-1 Vilis Krištopans

Roberts Tiļuks 0-1 Valters Vilde

Rihards Tiļuks 1-0 Gatis Birkavs

Andris Zvans 1/2 - 1/2 Andris Cinis

Gundars Stūris 1-1 Andris Keisels

Voldemārs Lejiņš 1-0 Guntars Dauģis

Vilmārs Jansons 0-1 Aldis Puisītis

Dainis Babulis 1/2 - 1/2 Armands Krāģis

Andris Staklis 0-1 Juris Visockis

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē