Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Daiga Puisīte nepārspējama sprintā

Dāmām trešdien izspēlējot sava "Viesturu" Desmitgades kausa otro posmu, lieliskākais rezultāts bija pa spēkam Daigai Puisītei, kura deviņu bedrīšu turnīrā guva 20 stableford punktu un izcīnīja pirmo vietu spēcīgākajā handikapu grupā.

Otrā bija Ingemāra Jansone ar 17 punktiem, bet trijnieku četru spēcīgāko dāmu konkurencē noslēdza 13 punktus guvusī Vineta Ruka, apsteidzot Lidiju Gavrilovu. Interesanti, ka šīs pašas četras dāmas par savu iekšējo lietu bija padarījušas arī pirmā posma sacensības, kad vietu sadalījums gandrīz simtprocentīgi bija diametrāli pretējs.

Grūtāk punkti krājās spēlētājām HCP 19-40 grupā, kur uzvarēja Viktorija Lipska ar 14 gūtajiem punktiem. Nākamās divas vietas laureātu trijniekā ar 13 punktiem ieņēma Ingrīda Pīlādze un Agita Tretjakova.

Salīdzinājumā ar pirmo posmu lietas visvairāk vērst par labu izdevās Lipskai, kura pirms divām nedēļām bija septītā. Pa vienai otrajai un ceturtajai vietai tagad ir Jūlijas Osmolovskas un Pīlādzes rēķinā.

Līdz nākamajam "Viesturu" Desmitgades Dāmu kausa posmam jāgaida divas nedēļas, taču jau svētdien golferēm Jaunmārupē būs iespēja uzspēlēt lielā "Viesturu" Desmitgades turnīra 4. posmā, bet jau rēķinoties arī ar kungu sabiedrību.  

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē