Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs Kalpaka mājām

Golfa labdarības turnīrā ceturtdien "Ozo Golf Club" laukumā vāks līdzekļus pulkveža Oskara Kalpaka dzimto māju "Liepsalu" apkārtnes sakopšanai. Turnīrā Ryder kausa formātā spēlēs divas komandas, kuru kapteiņi būs Juris Visockis un Andris Staklis.

Madonas rajona Ošupes pagasta "Liepsalas" īpašuma mantojuma dēļ ir kļuvušas par strīdus objektu, taču vasarā ir vismaz jāpļauj zāle, lai apkārtne izskatītos pulkveža Kalpaka cienīgi, saka Visockis, kurš pats ir vidzemnieks, un darbojas Kalpaka fondā.

Ja viss izdosies kā iecerēts, turnīrā varētu savākt 500 līdz 600 latu, kas būtu pietiekami, lai "Liepsalu" palielās zālienu platības uzturētu kārtībā līdz pat rudenim.

Turnīrā Stakļa komplektētā "Ozo Golf Club" izlase tiksies ar Visocka veidoto pārējo Latvijas golferu komandu.

Kalpaka fonda rīkots labdarības turnīrs golfā

Sauklis - "Golferis vienmēr ir par labi koptu mauriņu"

Ievads: Mūsu tautiete, Oskara Kalpaka radiniece Ārija Kalpaka – Grundmane ir atstājusi Latvijai nozīmīgu mantojumu – memoriālo O.Kalpaka muzeju viņa dzimtās mājas Liepsalās. 90. gados atgriezusies no trimdas Dzimtenē viņa par saviem līdzekļiem ir atjaunojusi pilnībā nopostītās mājas un izveidojusi mums patriotisku piemiņas vietu. Diemžēl Ārijas kundze nav vairs mūsu vidū, ap viņas mantojuma lietām notiek neglīta stīvēšanās, tikmēr vietējai pašvaldībai trūkst līdzekļu muzeja uzturēšanai.

Turnīra mērķis: Savākt naudu zālāja pļaušanai Liepsalās šai vasarai.

Turnīra formāts: Komandu matchplay

Tā kā Kalpaka fondā darbojas divi aktīvi golferi – A.Staklis un J. Visockis, tad viņi kā kapteiņi veido desmit golferu komandu.

Noteikumi:  Matchplay pārus veido kapteiņi, ņemot vērā komandas dalībnieku handikapus. Ja mačs ir beidzies līdz 17. bedrei, tad ir iespēja zaudētājam izaicināt uz revanšu. Revanšmačā sasniegtais rezultāts tiek ieskaitīts vērtējumā.

Dalībnieku maksa: LVL 20. Visi savāktie līdzekļi tiek ziedoti "Liepsalām". Par iespēju izaicināt uz revanšu tiek maksāti vēl LVL 10.

Sacensību vieta un laiks:  "Ozo" golfa klubs, 2008. gada 29. maijā plkst. 14. ierašanās plkst. 13.

Apbalvošana: Uzvarētāju komanda saņem kausu un piemiņas balvas.

Pēdējās izmaiņas , 26.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē