Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Jarve komandai tālākais lidojums

Aizņemti svētdien Salienā bija visi Latvijas Starptautiskās skolas (ISL) labdarības turnīra dalībnieki - pašiem bērnie, bija sarūpētas dažādas ar golfu saistītas un nesaistītas izpriecas, bet golferiem bija ko turēties pretim sparīgajam vējam un konkurentiem.

Vislabāk veicās Jorgen Jarve vadītajai komandai, kas četrkāršā scramble neto spēlē tika pie "airBaltic" lidojuma pēc pašu izvēles. Jarve, Mikus Gavars, Stig Arnsten un misters Jenings vēju caurpūstajā Kluba laukumā finišēja ar bruto 63 sitieniem, jeb -9 zem PAR. Katrs no uzvarētāju četrotnes nopelnīja biļeti divām personām biznesa klasē uz jebkuru "airBaltic" lidojumu kartē esošu galamērķi. HCP neto ieskaitē uzvarētāju rezultāts bija 53 sitieni.

Spēcīgais vējš ne tikai radīja prolēmas spēlētot tam pretim, bet arī lika risināt rēbusus pavējā, jo sitienu distances bija traki sarežģīti prognozējamas, atzina Gavars. Taču komandu turnīrā grūtības bija krietni vieglāk pārvaramas, un gandrīz puse komandu pēc sitienu skaita bija zem PAR.

Otro vietu izcīnīja Šantaru ģimene kopā ar Ervīnu Fogtu un Ivo Šneideru, kuru neto rezultāts 21 komandas konkurencē bija 55 sitieni. Trešā ar šādu pat rezultātu bija Eināra Medņa vadītā komanda.

Otrajai vietai piešķirtā balva - "Porche" katram spēlētājam uz nedēļas nogali - Šantariem jau kļūst par ierastu lietu, jo arī pērn tika gūta šāda pat izvizināšanās iespēja. Savukārt trešās vietas ieguvēji nopelnīja laisku nakšņošanu un klātu galdu "Reval Hotel" viesnīcā.

Bija vēl prāvs dāvanu kalns gan komandām, gan atsevišķās individuālās nominācijās. Trīskārt aplausi skanēja Laurai Jansonei par tālāko pirmo sitienu 11. un 18. bedrītē, kā arī tuvāko trāpījumu pie karodziņa 2. bedrītē. Tikmēr Vitālijs Gavrilovs tukšā nepalika jau otro turnīru pēc kārtas, šoreiz izceļoties ar tuvāko trāpījumu pie karoga garajā 5. bedrītē.

Citu laureātu vidū vēl bija Aleksandrs Pāvulāns, Armands Krāģis, Igors Lipskis un Ruslans Miroņenko, kā arī visas dāmas, kam par izturību tika "Accessorize" dāvanu kartes.

Turnīrā gūtie ienākumi nonāks ISL rīcībā, jo skolu drīzā nākotnē sagaida pārcelšanās uz jaunu dzīvesvietu Salienas golfa laukuma kaimiņos, kā arī Bērnu slimnīcas protezēšanas nodaļai.

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē