Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Teju anšlāgs

Vairāk nekā 12 stundas "Viesturi" sestdien bija piepildīti ar golferiem, kuri atsaucās grūti noraidāmam piedāvājumam pavadīt lielisku sestdienu SEB bankas kausa izcīņā. Nomināciju bija daudz un uzvarētāju arī netrūka, taču konkurence šoreiz izrādījās ļoti nopietna gandrīz astoņu desmitu spēlētāju dēļ.

Dāmu konkurencē spēlēja spēcīgākās juniores un no Amerikas mājās pārbraukusī Laura Jansone. Sitienu spēlē balvu par pirmo vietu nopelnīja Māra Puisīte, kuras lieliskais 66 sitienu (-4 zem PAR) rezultāts konkurentēm šosezon varētu nebūt nemaz tik viegli labojams.

Taču handikapa neto ieskaitē Māru par vienu punktu apsteidza Viktorija Lipska un kļuva par galvenās balvas ieguvēju dāmu konkurencē. Trešā bija Ingrīda Pīlādze.

Savukārt kungiem labāko handikapu grupā uzvarēja Andris Cinis, kurš ar 77 sitieniem palika nepārspēts arī stroke ieskaitē. Tikai uz handikapa rēķina otrajam nācās palikt Edmundam Bušam, bet trijnieku grupā noslēdza Igors Lipskis.

Otrajā handikapu grupā Arvīds Pīlādzis sāncenšiem cerības neatstāja, tādēļ Andrim Jučmanim un Andrim Rodzem atlika sadalīt otro un trešo vietu. Atsevišķi uz balvām pretendēja seniori, no kuriem visveiksmīgākā diena izrādījās Vitālijam Gavrilovam. Balvas kā otrās un trešās vietas ieguvēji saņēma Guntis Gailis un Andris Staklis.

Nākamo svētdien risināsies "Viesturu" Desmitgades kausa 4. posms. Tad arī visi varēs pārliecināties, cik nopietnas ir šībrīža prognozes par 30 grādu karstumu nākamajā nedēļas nogalē.

Pēdējās izmaiņas , 24.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē