Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaules čempionāts ikvienam

Lieliska iespēja pagarināt vasaru ir ikvienam golferim, jo Austrālijā klimats oktobrī ir itin patīkams. Tikai daži uz Adelaidu Austrālijas pavasarī dosies spēlēt pasaules amatieru komandu čempionātā, taču visiem pārējiem ir iespēja izmantot izdevīgu piedāvājumu iekļauties līdzjutējos, kā arī pašiem uzspēlēt kādos citos laukumos.

Golfa ceļojumu kompānija "Balta" ir sagatavojusi speciālu piedāvājumu golferiem no 5. līdz 23. oktobrim. Lidojums caur Frankfurti un Singapūru turp un atpakaļ izmaksā mazāk par 1000 latiem un gaisā kopumā jāpavada 21 stunda.

Ierašanās Adelaidā paredzēta 6. oktobra rītā, bet došanās atceļā ieplānota 22. oktobra priekšpusdienā. Tas ļaus pilnībā būt lietas kursā par notikumiem pasaules čempionātā, kur dāmas par "Espirito Santo Trophy" cīnīsies 8.-11. oktobrī, bet kungi 16.-19. oktobrī noskaidros "Eisenhower Trophy" īpašniekus.

Adelaidā ceļotājiem-līdzjutējiem piedāvā izvēlēties kādu no septiņām viesnīcām, kas novērtētas ar trim līdz piecām zvaigznēm. Sākot ar "Hyatt Regency Adelaide", kur vienas nakts izmakas ir 145 lati divām personām, līdz "All Seasons Meridien" ar 64 latiem par nakti divām personām.

Var rezervēt arī apartamentus ar virtuvi un citiem labumiem. Te gan jāatgādina austrāliešu nacionālā īpatnība - viesnīcu cenā netiek iekļautas brokastu izmaksas.

Diennakts vidējā temperatūra Adelaidā oktobrī ir no 11 līdz 22 grādiem un vietējais pavasaris noteikti ir piemērotāks ceļotājiem no Baltijas nekā vasara, kad gaiss te mēdz sakarst virs 35 grādiem.

Austrālija nav vieta, kur garlaikoties. Līdzās golfam Adelaidā un tās tuvumā tiek piedāvātas dažādas aktivitātes gardēžiem un vīnu baudītājiem, dzīvās dabas mīļotājiem, skaistu skatu entuziastiem, kultūrvēstures pētniekiem un asu izjūtu cienītājiem.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē