Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu čempionāts rod atsaucību (2)

Ar pirmo posmu aizvadītās nedēļas nogalē "Denderos" aizsākās Latvijas pļavu golfa čempionāts. Apliecinot turnīra popularitāti, pasākums Vaidavas ezera krastā pulcēja vairāk nekā četrus desmitus dalībnieku, veiksmīgākais no kuriem bija Gatis Birkavs.  

Uz starta stājās gan jau rūdīti golferi, gan jauni talanti, kuru vārdi rezultātu tabulās parādījās pirmo reizi. Maija saulīte golferus sildīja, cik spēja, taču netrūka arī nopietnāku pārbaudījumu par dažām lietus lāsēm. Visupirms jau 3. bedrītē ar grīnu uz saliņas.  

Pašreizējais pļavu čempions Birkavs 12 bedrīšu izspēlē uzvarēja itin pārliecinoši, nospēlējot ar 50 sitieniem un par sešiem sitieniem apsteidzot otrās vietas ieguvēju Aināru Poču. Labāko trijnieku ar 57 sitieniem noslēdza Haralds Flemings.  

Pavisam nedaudz līdz pirmajam desmitniekam kopējā ieskaitē pietrūka Lindai Lapai, taču viņa bija absolūti labākā dāmu konkurencē. Dāmas šoreiz bija sarosījušās un uz starta stājās sešas dalībnieces.  

Jau šo sestdien pļavu golfa spēlētājus gaidīs uz čempionāta 2. posmu Valmieras rajona "Avotos". Starts pirmajiem 20, kas pieteiksies, vēlams valmieriešiem, būs plkst. 8.30. Pārējiem starts plkst 12.

Pirmā posma rezultāti apskatāmi 'Turnīru' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē