Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Naudas lādes sagādātas

Senos laikos mātesmeitām bija jāpieloka pūralādes, lai tiktu pie precinieka, taču mūsdienās tikumi jau ir citi. Pus karaļvalsts solītāji un rokas lūdzēji pavisam droši metīs aci uz sestdien "Viesturos" "Hansab Open" tālāko sitienu balvas guvušajiem golferiem, ja tik viņu nopelnītie seifi būs pilni ar to, kam pienākas būt šādas ugunsdrošas lādes vēderā.

Iespaidīgu izmēru seifi, kas viena vīra spēkiem no vietas gan nedaudz izkustināmi, bet ne no zemes atraujami, nonāca Vinetas Rukas un Viļa Krištopana īpašumā. Iespēja būt viņu vietā bija katram - atlika tikai saņemties izcilam draivam 8./17. bedrītē dāmām vai 5./14. bedrītē kungiem.

To, ka balvās nopelnītie seifi ir sava vārda un saņēmēju cienīgi, nevis nez kādas šaubīgas kastītes sīknaudai, var pārliecināties, aplūkojot 'Dienas foto'. Ja balvu ieguvēji spēs seifus gana labi piepildīt, ne vienu vien nacionālu vai globālu finanšu krīzi varēs mierīgi pārlaist kādā īpašumā pietiekami tālu no nevēlamu personu intereses.

Seifos liekamais saturs katram gan jāmeklē pašam. Taču Krištopans tajā pavisam droši varētu glabāt nule kā veidot sākto savu hole in one bumbiņu kolekciju. Pirms "Hansab Open" izcīnīt 3. vietu spēcīgākajā handikapu grupā, Krištopans pie hole in one tika "Ozo Golf Club" laukuma 15. bedrītē. Turklāt kļūstot par dzīvu pierādījumu tam, ka spēlēt golfu sliktā laikā ir daudz izdevīgāk. Lai veiksmīgu sitienu visi laukumā esošie atzīmētu atbilstoši tradīcijām, šoreiz bārā pieticis ar nepilnu simtu latu.

Lielie seifi bija atraktīvākās, taču ne vienīgās "Hansab Open" balvas. Spēcīgākajā handikapu grupā kungiem uzvarēja Andris Cinis, otrajā grupā labākais bija Sergejs Rusaks, bet Andrejs Tiknuss ar 45 stableford punktiem neatstāja cerības konkurentiem lielāko handikapu grupā.

Nedaudz mazākā konkurencē dāmām triumfēja Lidija Gavrilova un Sandra Opite. Balvu nopelnīja arī Aigars Pērkums par tuvāko sitienu pie karoga 7./16. bedrītē, savukārt visprecīzākais izsitiens 2./11. bedrītē izdevās Ivanam Uļjanovam, pateicoties kuram sacensību sponsoru gādātās gardās pusdienas golferi varēja papildināt ar spirdzinošu vīna malku.

Pēdējās izmaiņas , 17.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē