Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Dzīvas balvas labākajiem

Nav cita tik ilgtspējīga sporta veida kā golfs, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka “Re&Re Open” labākajiem spēlētājiem sestdien pienācās ne mazāk ilgtspējīgas balvas no ilgtspējīgiem būvniekiem. Īpašniekus sagaidīja trīs dekoratīvi kociņi, kuriem, cerams, arī pēc vairākiem desmitiem gadu bumbiņu bez pūlēm varēs pārsist pāri ar mazu un elegantu piču.

Sacensību komitejas goda priekšsēdētājs Ainārs Pauniņš tikai pus diennakti pēc tālāka ceļojuma noslēgšanas paspēja teju vienlaicīgi gan piedalīties turnīrā, gan apbalvot laureātus un pateikties visiem spēlētājiem par atsaucību.

Kā jau sacensībās, piedalījās un priecājās visi, bet uzvarēja labākie. Kungiem labāko handikapu grupā pirmo vietu izcīnīja Mārtiņš Pukše, nospēlējot ar +5 virs PAR un savācot 40 stableford punktu. Uzvarētājs atzina, ka pirmo reizi pusotra gada laikā beidzot izdevās uzlabot handikapu, un par šo zīmīgo faktu “Re&Re Open” čempionam atgādinās kopā ar citām balvām saņemtā dekoratīvā lapegle, kas turpmāk augs pie viņa mājas.

Pukše arī bija vienīgais, kam izdevās bērdijs 13. bedrītē, tiesa pēc visai sarežģīta un patāla ripinājuma. Ar pirmo sitienu nevienam neizdevās nonākt tuvāk bedrītei par vienu metru, taču citiem sākotnēji šķietami veiksmīgākiem pretendentiem bērdija puti misējās.

Līdz ar to “Range Rover” auto, kas ir visu laiku finansiāli iespaidīgākā hole in one balva “Ozo Golf Club” laukuma vēsturē, šoreiz palika bez pirmā saimnieka.

Otrajā handikapu grupā kungiem uzvarēja Igors Pedo, kam vēl dažas dienas atlikušas līdz pirmajai gadskārtai kopš iekļaušanās golferu saimē. Savukārt dāmām laureātu saraksts tika elastīgi koriģēts pēdējā brīdī, jo dažu spēlētāju noorganizētās flaitu sastāva maiņas izrādījās ar mulsinošu efektu.

Lai gan nolikumā bija norādīts, ka šāda pieeja nozīmē spēlēšanu ārpus konkurences, organizatori šoreiz nevēlējās pieņemt tik radikālus mērus, kā jau pirmajā reizē. Ar 43 stableford punktiem uzvarēja Monta Sokolovska, tālāk labāko trijniekā ierindojoties Vinetai Rukai un Kristai Čačei.

Nākamās sacensības “Ozo” laukumā notiks maija pēdējā dienā, un viens “Land Rover” turnīra spēlētājs jau ir zināms – melnais “Range Rover” luksusa džips joprojām cer, ka Latvijas golferi beidzot deleģēs pirmo hole in one auto īpašnieku.

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē