Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Senas kriminālas atradības

Tehnoloģijas attīstās strauji, un ne vienmēr pirms vairākiem gadiem ražotas nūjas šķiet interesantas, taču savu īpašumu allaž ir patīkami atgūt neatkarīgi no blakusapstākļiem. Tāda iespēja ir radusies golferim, kura "Mizuno" somu pirms krietna laika nozaga kopā ar mašīnu. Tagad policija somu kaut kur ir atradusi, taču nespēj tikt skaidrībā, kam to atdot.

Meklējot kontaktus golfa sabiedrībā, likumsargi sazvanīja "Viesturu" ģenerāldirektori Sandru Opiti un lūdza palīdzību somas īpašnieka atrašanā. Ja kādam ir padomā, kurš varētu būt "Mizuno" somas saimnieks, ieteikumus par tālāko rīcību zinās dot Opite.

Lai gan golfa sabiedrība nav tūkstošos mērāma, diemžēl, tik un tā ne vienam vien ir nācies iepazīt auto kriminālo cienītāju apetīti. Šoreiz nu ir iespēja kaut nedaudz, bet tomēr saldināt rūgto pieredzi.

Policijas rīcībā nav precīzu ziņu par to, kad soma ar auto nozagta, taču tas visticamāk ir noticis pirms vairākiem gadiem. Likuma sargi sliecas uzskatīt, ka šis notikums visdrīzāk ir 3-6 gadus sena pagātne.

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē