Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Laura sāk ar -2

ASV studentu sporta (NCAA) Centrālā reģiona čempionāta pirmajā kārtā Laura Jansone ceturtdien Teksasā nospēlēja ar -2 zem PAR atbilstošiem 70 sitieniem, kas viņu individuālajā ieskaitē patlaban ierindo dalītā 5. vietā. Komandu cīņā Austrumtenesijas valsts universitātei (ETSU) tik labi nesokas un pēc pirmās kārtas tā ir 16. vietā. Taču jāfinišē astoņniekā, lai tiktu uz NCAA sezonas lielo finālu.

ETSU "Lady Bucs" NCAA reģionālajā čempionātā spēlē pirmo reizi un, iespējams, tas Lauras komandas biedrenēm patraucēja parādīt visu labāko, uz ko viņas ir spējīgas. Veiksmīgākā no pārējām ETSU golferēm zviedriete Maria Ringdahl pēc pirmo 18 bedrīšu izspēles dala 66. vietu.

Līdere individuālajā ieskaitē Maria Jose Uribe (Kalifornijas universitāte) pirmajā kārtā nospēlēja ar -7 zem PAR. Jansonei pirmajās deviņās bedrītēs bija viens bērdijs un divi bugiji, bet otrajā deviņniekā viņa spēja tikt pie vēl trīs bērdijiem.

No kārotās 8. vietas ETSU komandu pēc pirmās kārtas šķir astoņi sitieni. Piektdien golferes izspēlēs otro kārtu, bet turnīrs noslēgsies sestdien pēc vēl 18 bedrītēm.

NCAA Centrālā reģiona čempionāta rezultāti pēc 1. kārtas:

Komandas: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team1194.html 

Individuāli: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1194.html 

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē