Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Saliena sāk jaunatnes sezonu

Līdz ar pirmo treniņu trešdien Salienā sākās jaunatnes golfa nodarbību sezona. Pirmie audzēkņi Salienas golfa programmā parādījās jau 2006. gadā, bet, laikam ritot, augstāki kļūst gan mērķi, gan uzlabojas iespējas to sasniegšanai. Salienā jaunatnes golfā aicina iesaistīties jebkuru gribētāju, un atkarībā no jau apgūtajām prasmēm treniņus būs jāuzsāk vienā no trim meistarības grupām.

Šogad Salienā mērķis ir palielināt jaunatnes golfa programmā iesaistīto dalībnieku skaitu līdz trīsciparu skaitlim, bet pastāvīgu trenēties gribētāju skaitam vajadzētu būt vismaz uz pusi tik lielai.

Jaunatnes programmu Salienā turpinās vadīt Valdis Liepiņš. Dalība jaunatnes programmas apmācībā nav absolūti bezmaksas, taču viens lats par katru treniņu drīzāk ir devējams par simbolisku, jo bērnus un jauniešus nodrošina ar visu inventāru.

No jūnija līdz augustam nodarbības paredzēti divi treniņi nedēļā otrdien un ceturtdien no plkst. 11 līdz 13. Maijā un septembrī - vienu reizi nedēļā trešdienās no plkst. 16 līdz 18. Paredzams, ka jaunatnes programmas dalībniekiem šosezon būs sešas savas sacensības, kur par balvām būs gādājis "DT Mobile".

Salienas jaunatnes golfa attīstības programma

Jaunatnes golfa programma tika ieviesta 2006. gadā un veiksmīgi novadīja 16 nodarbības un 3 jauniešu sacensības, kuras apmeklēja 40 audzēkņu. 2007. gadā notika 26 nodarbības un 6 jauniešu sacensības ar 60 audzēkņu apmeklējumu, no kuriem patstāvīgi mūs apmeklēja 40 audzēkņi.

"Saliena Golf" un mazie golfa talanti saka lielu paldies Salienas Golf Kluba biedriem Jānim Švinkam un "Renault , kā arī Aivaram Ositim un "Hewlett Packard" par sarūpētām balvām jauniešu sacensībām, kā arī Janam Gustavsonam par privāto ziedojumu. 

Plānots 2008. gadā darbu turpināt un novadīt 33 nodarbības un 6 jauniešu sacensības un piesaistīt 100 audzēkņus, kā arī palielināt patstāvīgo audzēkņu skaitu un viņu panākumus.

Saliena Golf Laukums piedāvā Saliena Golf Klubam aktīvāk iesaistīties jaunatnes golfa attīstībā, un popularizēt aktīvu dzīves veidu. Attīstoties jaunatnes programmai ir augušas Saliena Golf Laukuma un treneru izmaksas, jo no jauniešiem tiek ņemta simboliska maksa par vienu nodarbību 1 Ls. 

Turpinot sadarbību un cerot uz atbalstu Saliena Golf piedāvā 2008. gada Junioru programmu. Saliena Golf jaunatnes programmu turpinās vadīs Treneris (Pro) Valdis Liepiņš (ar 12 gadu stāžu).

Maijā un septembrī jauniešu nodarbības būs 1x nedēļā trešdienās pulksten 16.00 līdz 18.00, bet vasaras mēnešos jūnijā, jūlijā un augustā – 2x nedēļā otrdienās un ceturtdienās no pulksten 11.00 līdz 13.00 Saliena Golf treniņu laukumā, īsās spēles treniņu laukumā, kā arī Saliena Golf Dārza Laukumā (PAR 3 9 bedrīšu laukums speciāli paredzēts iesācēju un jauniešu golfu iemaņu pilnveidošanai).

Jauniešus iedalīs 3 grupās A, B un C.

A. Grupai ar labām priekšzināšanām nodarbības notiks pulks. 11.00-14.00 

B. Grupai ar priekšzināšanām nodarbības notiks pulks. 11.00-14.00 

C. Grupai bez priekšzināšanām nodarbības notiks pulks. 12.00-13.00 

*Jauniešiem, kuri regulāri apmeklēs nodarbības, varēs piedalīties sacensībās, kuras rīkos mazajā 9 bedrīšu golfa laukumā.

*Saliena Golf nodrošina jaunatnes programmu ar visu nepieciešamo inventāru.

*Sacensības paredzētas rīkot katru mēnesi.

*Balvas sacensību uzvarētājiem no "DT Mobile" 

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē