Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Lasi jaunāko “Golfs.lv”

Garo maija brīvdienu beigām ir viens būtisks pozitīvs aspekts – līdz ar attiecīgo dienestu atgriešanos pie savu pienākumu pildīšanas pie lasītājiem nonācis jaunākais žurnāla “Golfs.lv” numurs. Tā kā arī golfa sabiedrība nav vienaldzīga pret lielā hokeja kaislībām, lielā intervija šoreiz ar Armandu Bērziņu. Kopš pirmajiem hokejista karjeras soļiem Amerikā Bērziņa dzīvē golfs ir uz palikšanu, un Latvijas valstsvienībā viņš tāds nav vienīgais.

Kā sekmējās pirmā Vidzemes ziemas čempionāta dalībniekiem lasiet aprakstā par Maljorkā notikušo turnīru, kam vidzemnieku organizatoriskajos plānos vieta atvēlēta arī nākamgad. Par to, ka mūsu izzūdošajā ziemas sezonā Spānija ir golferu īpaši iecienīta, liecina arī citu ceļotāju piedzīvotais Malagas apkaimē.

Vai “MacGregor” ir tikai slavens sendienu golfa zīmols, vai to sagaida drīza atdzimšana, būs vieglāk izvērtēt pēc iepazīšanās ar apskatu par ASV otrā senākā nūju ražotāja vēsturi un jaunajiem modeļiem. Tāpat lasiet par to, vai tikai citu valstu golferi ir pelnījuši klubā ierasties ar jahtu; ko PGA golferu dzīvē nozīmē viņu sievas, kā arī uzziniet, vai LPGA pasaules slava ir palīdzējusi Lorena Ochoa kļūt atpazīstamākai savu tautiešu meksikāņu acīs.

Savukārt praktiķiem lieti noderēs Salienas pro Hakan Svensson padomi, ko darīt ar bunkura smiltīs pamatīgi iecepušos bumbu. Izrādās, nav pamata par to lieki cepties... Un arī tas, protams, vēl nav viss!

Pēdējās izmaiņas , 07.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē