Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Zaļo kausā pirmā raža

Maijs ir īsts spēlēšanas mēnesis ne tikai pieredzējušiem golferiem, bet arī tiem, kas spēruši pirmos soļus pa slidenajām meistarības kāpnēm. Garo brīvdienu laikā Salienā uz Zaļā kausa izcīņu pulcējās iesācēji, un neilgi pirms paša turnīra sākuma spēlētāju skaits negaidīti sasniedza respektējamus skaitļus.

Dažas dienas pirms mačiem rīkotāji bija saņēmuši tikai trīs pieteikumus, taču sacensību dienā uz starta stājās 13 golferi. Astoņu kungu konkurencē uzvarēja Jānis Spalviņš, bet no piecām dāmām labākā bija Ineta Rēvalde. Abi uzvarētāji arī bija šoreiz vienīgie, kam izdevās uzlabot handikapu.

Laureāti saņēma dāvanu kartes no LMT meitasuzņēmuma "DT Mobile", kas visas sezonas garumā Salienā atbalstīs iesācēju un junioru turnīrus. Pēc spēles prakses un vecuma jaunajiem golferiem iespēju tikt pie balvām vēl būs gana, jo, piemēram, Zaļais kauss notiks katra mēneša pirmajā svētdienā līdz pat oktobrim.

Turnīra kurators Valdis Liepiņš dalībniekiem atgādināja, ka lielākā balva Zaļo kausa izcīņā ir iespēja tikt pie tāda handikapa, kas padarītu neiespējamu līdzdalību nākamajos šāda veida turnīros. Kam handikaps būs labāks par 33, Zaļais kauss paliks neaizsniedzams, un, cerams, tas drīz vien būs pa spēkam visiem pirmā turnīra dalībniekiem.

Lai kāda atsevišķa bedrīte neiedzītu iesācējus rūgtā izmisumā, turnīrs risinās stableford formātā. Ja spēle nonākusi strupceļā vai tuvu tam, iespējams bumbiņu pacelt un doties uz nākamo bedrīti.

Pirmā Zaļo kausa rezultāti apskatāmi turnīru sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē