Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Vasarīgi uzvarētāji pavasara turnīrā

Ne tikai laika apstākļi sestdien bija vasaras cienīgi, bet arī labāko spēlētāju rezultāti "Ozo un Callaway" sezonas pirmajā turnīrā. Nospēlējot labāk par savu handikapu, varēja tikai garantēt vietu desmitniekā, turklāt uzvarētājiem kungu konkurencē stableford punktu guvums ne tuvu nebija pavasarīgs.

Spēcīgākajā HCP grupā kungiem uzvarēja Guntars Zālītis ar 45 punktiem, bet Jānim Lielcepurem ar 43 punktiem pietika tikai otrajai vietai. Labāko trijnieku noslēdza 40 punktu guvušais Igors Lipskis, kurš labāka handikapa dēļ apsteidza tikpat punktu guvušo Oļegu Martiņuku.

Dāmām noteikumu paragrāfs par vietu sadalījumu vienāda punktu skaita gadījumā izšķīra pat visu trīs godalgoto vietu likteni. Pa 37 punktiem savāca Krista Puisīte, Vineta Ruka un Viktorija Lipska, kuras tieši šādā secībā atbilstoši savam handikapam arī tika sarindotas. Jāpiebilst, ka Krista kā junioru izlases dalībniece spēlēja no tālākajām (zilajām) starta vietām.

"Ozo" laukumā bija redzama arī viena no spēcīgākajām Igaunijas jaunajām spēlētājām Mari Suursalu, kura ieņēma 5. vietu, ar HCP 0,6 spējot gūt 35 stableford punktus.

Kungiem arī otrajā HCP grupā labākie bija "četrdesmitnieki". Pirmo vietu par 47 savāktajiem punktiem guva Arkādijs Krasovickis, otrais bija Edmunds Bušs (45 punkti), bet trijnieku noslēdza vēl viens Broderu dinastijas pārstāvis Alberts Boders (43).

Patlaban 'Turnīru' sadaļā jau ir publicēti rezultāti, kur spēlētāji vienāda punktu skaita gadījumā ir sarindoti atbilstoši sacensību nolikumam.

Nākamais turnīrs "Ozo Golf Club" būs 10. maijā, kad risināsies "Re&Re Open".

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē