Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Uz PČ no amatieru čempionāta

Šogad LMT Latvijas amatieru čempionātā gaidāma papildus intriga, tiesa, uz spēlētāju lielāko daļu tiešā veidā tā diez vai ietekmēs. Pēc nacionālā amatieru čempionāta rezultātiem noteiks Latvijas izlases sastāvu dalībai pasaules amatieru komandu čempionātā, kas rudenī notiks Austrālijā.

Pasaules čempionātā tradicionāli pirmās startēs dāmas, kas no 8. līdz 11. oktobrim cīnīsies "Grange Golf Club" Rietumu un Austrumu laukumos, lai noskaidrotu cienīgākās Espirito Santo balvas ieguvējas. Savukārt kungiem cīņa par Eisenhower balvu risināsies no 16. līdz 19. oktobrim "Grange Golf Club" Rietumu laukumā un "Royal Adelaide Golf Club".

Kā jau apjaušams pēc golfa kluba nosaukuma, turnīrs risināsies Adelaidas apkaimē. Cerams, debiju pasaules čempionātā beidzot izdosies piedzīvot Latvijas dāmu komandai, kas līdz šim dažādu iemeslu dēļ līdz startam nav tikusi. Latvijas Golfa federācija gādās nepieciešamo finansējumu tiklab kungu, kā dāmu komandām.

Savukārt lokālajā mērogā Latvijā iespēja startēt LMT Latvijas amatieru čempionātā varētu būt teju vai katram, kurš jutīs sevī uzkrājušos tam nepieciešamo enerģiju. Handikapa ietekme uz iespēju startēt būs minimāla, lai veicinātu turnīra popularitāti un dalībnieku skaitu. Tiesa, sagaidāms, ka spēlētāju grupas gan veidos, ņemot vērā handikapus, lai neradītu labākajiem lieku kavēšanos.

Dalība LMT Latvijas amatieru čempionātā ikvienam izmaksās 75 latus neatkarīgi no citiem nosacījumiem. Izņēmums būs vienīgi juniori (kas vismaz vienu dienu šogad ir bijuši 18 gadus veci), kam trīs dienu turnīrs izmaksās 25 latus.

Pēc turnīra rezultātiem nacionālajā izlasē iekļūs pa trim labākajiem kungu un dāmu konkurencē, taču komandas sastāvu plānots vēl apstiprināt Latvijas Golfa federācijā.

LMT Latvijas amatieru čempionāts "Ozo Golf Club" laukumā notiks no 27. līdz 29. jūnijam.

Pēdējās izmaiņas , 22.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē