Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Desmitgade saules zīmē

Lai aprīlī noķertu sauli, vairs nav jābrauc uz Spāniju - pietiek piedalīties "Viesturu" desmitgades sērijas sacensībās. Ja sestdien no rīta vēl kāds zemāks vai augstāks miglas vāls staigāja debesīs, tad vēlāk laika apstākļi bija praktiski ideāli. Savukārt, ja rezultāti lielākajai daļai tik spoži vēl nebija, tad tā jau ir pārejoša pavasara parādība.

No visiem turnīra dalībniekiem tikai divi spēja uzlabot handikapu - Igors Lipskis, kurš uzvarēja HCP 13-24 grupā kungiem un viņa tuvākais sāncensis Andris Rodze. Trešais šajā grupā bija "Viesturu" namatēvs Igors Mališkovs.

Spēcīgākajā HCP grupā kungiem uzvarēja Mārtiņš Pukše, aiz sevis atstājot Ivaru Grunti un Gati Birkavu. Saņemot balvas, Grunte pauda prieku par atgriešanos  "Viesturos" pēc kādas pauzes, turklāt ilgu laiku neredzēti labas kvalitātes laukumā. Savukārt Pukše bija gandarīts, ka konkurenti šoreiz palikuši aiz muguras.

Trešajā kungu grupā (HCP 25-36) laurus plūca Andris Jučmanis, bet otro un trešo vietu, pamatojoties uz handikapu cipariem, attiecīgi sadalīja Andrejs Tiknuss un Kristaps Opits.

Spēcīgāko dāmu duelī Ingemāra Jansone izkonkurēja Daigu Puisīti, bet otrajā grupā labāko trijniekā sarindojās Ingrīda Pīlādze, Sandra Opite un Anda Āboliņa. Dāmām sestdien gan bija tikai pirmais sacensību cēliens - svētdien savu sezonas atklāšanas turnīru "Viesturos" aizvadīs Dāmu klubs, un sparīgākās spēlētājas pēc izspēlētajām 18 bedrītēm jau atkal bija redzamas treniņlaukumā.

Personiskajās kristālbumbās varēs skatīties balvu saņēmēji par tālākajiem un precīzākajiem sitieniem atsevišķās bedrītēs. Tālākie izsitieni izdevās Ingemārai Jansonei (8./17. bedrītē) un Vitautam Tučkum (5./14. bedrītē), bet vistuvāk karogam ar pirmo sitienu tika Sandra Opite (2./11. bedrītē) un Igors Lipskis (7./16. bedrītē).

Nākamās sacensības pēc Dāmu klubu turnīra "Viesturos" būs komandu mači Eiro kausa izcīņā 4. maijā.

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē