Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone sāk ar -5 zem PAR

Perfekts sākums "Atlantic Sun" konferences čempionātā izdevies Laurai Jansonei, kura pirmo kārtu pirmdien izspēlēja ar -5 zem PAR, uzstādot Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) rekordu. Turklāt tas tika sasniegts drīzāk Baltijas ziemai piestāvošos laika apstākļos, kas nevienai citai spēlētājai neļāva pat cieši pietuvoties "Ridges Golf and Country Club" laukuma PAR.

Pēc pirmās kārtas Jansone individuālajā ieskaitē tuvāko konkurenti apsteidz par deviņiem sitieniem. Vadībā ir arī ETSU "Lady Bucs" komanda, turoties 17 sitienus priekšā pašreizējām konferences čempionēm Campbell universitātei. Iepriekšējās divās sezonās "Lady Bucs" ASV studentu čempionāta (NCAA) "Atlantic Sun" finālturnīrā finišēja otrajā vietā.

Gaisa temperatūra pirmdien bija ap nulli, pūta brāzmains vējš un ik pa brīdim uzlija. Taču tas Jansonei bija īstais laiks, lai gūtu sešus bērdijus un tikai vienā bedrītē nospēlētu ar +1 virs PAR.

"Tiešām labi jutos visu dienu," Jansoni citē ETSU mājaslapā. "Bumbiņu situ labi un tuvu karogam. Domāju, ka šodien izdevās visa mana spēle. Pat bedrītē, kur dabūju bugiju, izdevās labs sitiens, taču ar neīsto nūju. Labot savu rekordu savā mājas laukumā ir kas īpašs. Tagad mēs koncentrēsimies katrai atsevišķai bedrītei un nedomāsim ne par ko citu, kā tikai nākamo sitienu."

ETSU komandas galvenā trenere Stefanie Shelton bija sajūsmā, taču nezaudēja vēsu prātu, atgādinot, ka uzvarētājas sveiks vēl pēc divām izspēlētām kārtām,un konkurentes vēl ne tuvu nav padevušās.

Līdzšinējais ETSU dāmu golfa rekords 18 bedrītēs bija 69 sitieni, ko Jansone dalīja ar vēl trijām spēlētājām.

Notikumiem "Atlantic Sun" konferences čempionātā var sekot arī statistikas tiešsaistē golfstat.com.

"Atlantic Sun" konferences čempionāta individuālie rezultāti: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1256.html

"Atlantic Sun" konferences čempionāta komandu rezultāti: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/team/static/team1256.html 

Pēdējās izmaiņas , 15.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē