Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golfā gatavojas jubilejai

Apaļa jubileja visas sezonas garumā - tāda perspektīva sagaida pļavu golfa spēlētājus, kam šogad turnīru skaits arī ir pieaudzis. Pļavu golfa čempionu noteiks nu jau 10. reizi un tikpat ilga vēsture ir Vidzemes čempionātam, kas jūlija beigās arī šogad risināsies Valmieras rajona "Denderos".

Vidzemnieki lēš, ka vajadzēja 10 gadus, lai sarīkotu pirmo Vidzemes ziemas čempionātu, tātad varētu paiet vēl 10 gadi pirms silto laika apstākļu dēļ ziemas turnīrs varēs notikt arī pašu mājās.

Sezona pļavu golfa čempionātā sāksies 17. maijā "Denderos", bet noslēguma posms šogad plānots tajā pat apvidū 13. septembrī "Zēmelēs". Pļavu golfa čempiona noskaidrošanai būs atvēlēti 10 posmi, tajā skaitā arī Lietuvā un Igaunijā, taču tās jau nebūs vienīgās sacensības.

Trijos posmos vēl plānota Premjera kausa izcīņa, "Denderos" pirms Jāņiem risināsies Trīszvaigžņu spēļu golfa turnīrs, bet augustā - Valmieras čempionāts. Savukārt "Avotos" septembra sākumā gaidāma Latvijas Olimpiskās komitejas kausa izcīņa.

Būs arī "Denderu" kauss, "Marisa" kauss Alūksnes pusē, tā kā sezonas kalendārā pļavu golfa cienītāji var rezervēt turpat divus desmitus turnīros spēlējamu dienu. Sezonas kalendārs apskatāms sadaļā 'Turnīri' - 'Pļavu golfs'.

Pēdējās izmaiņas , 08.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē