Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" ar pilnu jaudu

Saule un siltums ir bijuši gana iedarbīgi faktori, lai jau no trešdienas "Ozo Golf Club" laukums darbotos ar pilnu jaudu. Tas nozīmē, ka pēdējie ierobežojumi ir atcelti, un laukumā spēlējamas visas 18 bedrītes. Lai cik dīvaini būtu bijuši tie mēneši, ko vēl pieņemts saukt par ziemu, "Ozo" laukums tos ir pārcietis bez problēmām un laukums esot lieliskā kondīcijā.

Tā kā līdz "Ozo" pirmajam turnīram vēl dažas nedēļas jāpagaida, vēl būs gana laika, lai iesildītos un solīdā formā sagaidītu sacensību sezonas sākumu.

Tikmēr viņus okeānam pašā plaukumā sezona ir Laurai Jansonei, kuras pārstāvētā Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komanda otrdien 4. vietā noslēdza "John Kirk/Panther Intercollegiate" turnīru.

Laura Džordžijā "Eagles Landing Country Club" laukumos (PAR 73) sev problēmas radīja pirmās kārtas pirmajās deviņās bedrītēs, nospēlējot tās ar 43 sitieniem. Lai gan otrās deviņas bedrītēs viņas rezultāts (38 sitieni) bija komandā labākais, summā 81 sitiens deva dalītu 39. vietu individuālo rezultātu tabulā.

Pēc pirmās kārtas ETSU "Lady Bucs" bija 6. vietā. Otrajā dienā komandai izdevās sasniegt labāko rezultātu, tomēr ar to varēja tikt ne vairāk kā divas pozīcijas uz augšu. Jansone otro kārtu izspēlēja ar 76 sitieniem, kas ļāva individiuālajā ieskaitē turnīru noslēgt dalītā 25. vietā. Komandā jūrmalniecei bija trešais labākais rezultāts gan atsevišķās kārtās, gan summā.

"John Kirk/Panther Intercollegiate" rezultāti: http://www.etsubucs.com/uploads/files/Final-results-(Kirk).pdf 

Pēdējās izmaiņas , 02.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē