Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Spēlēšana sākusies

Ja teju vasarīgais siltums mudina meklēt rokā golfa somu, dabiskajiem instinktiem nav jāpretojas. Deviņas bedrītes jau ir spēlējamas "Ozo Golf Club" laukumā, un arī citviet uz sezonas pirmajām spēlēm visticamāk vairs nebūs ilgi jāgaida.

"Ozo Golf Club" var spēlēt otro deviņnieku (10.-18. bedrīti), kur ziemas un sniega ietekme ir pagaisusi tiktāl, ka vairs nav golferiem traucējoša.

Savukārt "Viesturos" par laukuma atklāšanas brīdi plāno izlemt pāris tuvākajās dienās. Taču jau tagad ir skaidrs, ka svētdien sezonas pirmā darba diena būs kluba trenerei Uļjanai Rotmistrovai, kura būs gatava palīdzēt golferiem ieeļļot ziemā ierūsējušo vēzienu. Dāvis Puksts trenera darba gaitas atsāks vēlāk sezonas gaitā.

Vai 12. aprīlī "Viesturos" notiks sezonas pirmais turnīrs, būs atkarīgs no siltuma grādiem. Ja neuznāks aukstums, korekcijas sacensību plānā nav paredzētas.

Nedēļas pirmās dienas sinoptiķi sola ļoti siltas, un pēcpusdienās temperatūra būšot pat vasarīga, bet nedēļas nogalē paliks vēsāks, būs vairāk mākoņu un nedaudz palīs.

Pirmdien un otrdien Rīgā varot gaidīt pat 15 grādus. Trešdien un ceturtdien vairs nebūs tik silts un pie debesīm parādīsies vairāk mākoņu. Nedēļas nogalē naktīs var gadīties arī mīnusi, bet dienās, uzspīdot saulei, neko daudz vairāk par 10 grādiem.

Pēdējās izmaiņas , 31.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē