Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Uz "Ozo" bez steigas

Ilgu laiku neredzētais sniegs sataisījies pajaukt "Ozo Golf Club" atvēršanas plānus, taču vienlīdz pārsteidzīga var izrādīties gan steidzīga nūju likšana mašīnā, gan to pabīdīšana dziļāk zem dīvāna. Tuvākajā laikā izšķiroša loma būs laika apstākļiem un to atbilstībai prognozēm, tādēļ spēlēt kāriem golferiem vispirms jāpaļaujas uz savu veselo saprātu un telefonsakariem ar "Ozo" laukuma recepciju.

"Ozo" grīnkīpers Mārtiņš Šternbergs ar laukuma kondīciju ir apmierināts un uzskata to par piemērotu sezonas sākšanai. Taču šodien laukumā uzsniga 1-2 cm biezs sniegs, kas līdz rītam varētu arī nenokust. Tādos apstākļos nekāda normāla spēlēšana nevar sanākt, tādēļ jāgaida, kamēr sniegs nokusīs pats, vai ar lietus palīdzību.

Tā kā meteorologi būtiskus plusus šonedēļ nesola, bet mīnusi termometrā un vēl šis tas balts no gaisa gan var gadīties, tad par izredzēm tikt laukumā pirms došanās uz "Ozo" prātīgāk būs painteresēties recepcijā.

Gan dienās, kad varēs spēlēt laukumā, gan arī tad, kad nelāgā laika dēļ tas būs liegts, golferus gaidīs "Ozo" pro veikalā. Tur ir apskatāms un nopērkams "Callaway" jaunākais papildinājums visdažādāko nūju klāstā, gan arī ar racionālām atlaidēm dabonami ne tik karsti modeļi.

Pēdējās izmaiņas , 18.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē