Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Drīz uz Maljorku

Lai gan golfa sezona Latvijā tūlīt pat sāksies tik agri kā nekad iepriekš, klimats vēl nešķiet tik mīlīgs, lai atteiktos no iepriekš izplānotām sacensībām siltākās zemēs. Golferi pamazām pošas ceļam uz Maljorku, kur pēc divām nedēļām sāksies pirmais Vidzemes ziemas čempionāts.

Nūjas pirms mačiem jau pucē ap diviem desmitiem spēlētāju, vēsta rīkotāji. Ja pār kādu atsevišķu interesentu tikai tagad ir nākusi atklāsme, ka pacīkstēties ar sevi un konkurentiem Vidzemes ziemas čempionātā būtu pašā reizē, vēl šādu ideju var paspēt realizēt. Tāpat kā iepriekš par reģistrēšanās procedūru var interesēties sacensību komitejā pie Jāņa Ūļa (t. 29242644), Jurģa Ābeles (t. 29216778) vai Aināra Poča (t. 29243750).

Sagaidāms, ka turnīra favorītu vidū būs Tālivaldis Pētersons, kurš pērn LMT Latvijas amatieru čempionātā izcīnīja 4. vietu uzreiz aiz junioru līderu trijnieka. Lielākā daļa spēlētāju Maljorkā būs vidzemnieki, taču ne jau tikai viņi pretendēs uz uzvaru absolūtajā sitienu spēles ieskaitē.

Kā jau vēstīts, turnīrs 29. martā notiks "Real Golf de Bendinat" laukumā, kur ziemas stīvumu dienu pirms sacensībām varēs izvēdināt treniņraundā. Paralēli sitienu spēles ieskaitei Vidzemes ziemas čempionātā labākos apbalvos arī Vidzemes ziemas kausa izcīņā HCP neto vērtējumā.

Pēdējās izmaiņas , 14.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē