Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Daly grūtdieņa lomā

Cik nopietni PGA uztver Pro-Am turnīrus, trešdien varēja pārliecināties John Daly un vēl vairāki golferi, kurus diskvalificēja un nepielaida „Arnold Palmer Invitational” pamatsacensībām. Tikai dienu iepriekš no Daly atteicās svinga treneris Butch Harmon, norādot uz bijušā skolnieka nesaraujamo draudzību ar zaļo pūķi.

Diskvalifikāciju amerikāņu skatītāju mīlulis Daly nopelnīja par neierašanos uz Pro-Am turnīru. Viņa pēdās sekoja japānis Ryuji Imada un Austrālijas golferis Nick O’Hern, kam bija jābūt Pro-Am norises vietā, lai vajadzības gadījumā aizstātu kādu neieradušos kolēģi.

Arī otrdiena Daly nebija veiksmīga diena, jo Harmon paziņoja, ka nevēlas turpmāk trenēt divkārtējo „Major” uzvarētāju, kam dzeršana interesē vairāk par golfu. 41 gadu vecais Daly pēdējos septiņos turnīros nav spējis ierindoties TOP 50, bet „Arnold Palmer Invitational” viņš būtu ticis pie spēlēšanas sponsoru ielūguma dēļ.

Ieturētāks komentāros Daly lietā bija PGA tūres komisārs Tim Finchem. „Mēs ceram, ka John spēs tikt galā ar savām lietām tādā veidā, kas viņam ļaus turpināt spēlēt golfu,” teica Finchem.

Pēdējās izmaiņas , 13.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē