Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Laura labākā, bet…

„Pinehurst Challenge” turnīra noslēgumā Laura Jansone bija labākā Austrumtenesijas Valsts universitātes (ETSU) komandā, tomēr ar to bija par maz, lai „Lady Bucs” noturētos līderpozīcijās, bet pati jūrmalniece saglabātu vietu vismaz trijniekā. Pirms pēdējās kārtas dalītā pirmajā vietā bijusī Jansone finišēja uzreiz aiz goda pjedestāla.

Pēdējā kārtā pamatīgs izrāviens izdevās Austrumkarolīnas universitātei, kas rezultātu tabulā otro vietu ieņēmušās „Lady Bucs” golferes apsteidza par 10 sitieniem.

Individuālajā ieskaitē Jansone dalīja 4. vietu – pēdējā kārtā nospēlēts ar 77 sitieniem, kas bija vismaz divus sitienus par daudz, lai paliktu labāko trijniekā. Trīs kārtu summā Jansones rezultāts bija 225 sitieni (+9 virs PAR), savukārt uzvarētāja Steffi Kirchmayr finišēja ar 217 sitieniem.

ETSU trenere Stefanie Reynolds neslēpa vilšanos par komandas nenosargāto pirmo vietu, taču norādīja, ka ir arī svarīgi būt tādā pozīcijā, kur var pretendēt uz uzvaru. Jo vairāk šādu iespēju, jo vairāk būs uzvaru, rezumēja Reynolds. Trenere uzsvēra, ka lepojas ar Jansoni un Lucy Gold, kura dalīja 7. vietu.

Tagad ETSU meitenes gaida divu nedēļu treniņi savas augstskolas golfa centrā, lai sagatavotos nākamajam turnīram. „Lady Bucs” uz tee atkal stāsies 31. martā Džordžijā, kur risināsies sezonas nākamās sacensības.

„Pinehurst Challenge” rezultāti: http://www.etsubucs.com/uploads/files/pinehurstrd3.pdf

Pēdējās izmaiņas , 12.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē