Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Lasi jaunāko "Golfs.lv"

Kamēr marts vēl nesteidz diedzēt zaļu zāli un golfa sezonas sākums nav saskatāms aiz drēgnas miglas vāliem, tuvāk vasarīgām emocijām vada „Golfs.lv” jaunākais numurs. Lasiet lielo interviju ar Andri Keiselu, kurš savulaik bijis viens no Latvijas izlases līderiem, izmēģinājis spēkus arī golfa dzīves organizēšanā, bet tagad izvēlas uzspēlēt kopā ar draugiem un sportiskos rezultātus neizvirza par galveno mērķi golfā.

Savukārt golferiem ceļotājiem būs interesanti uzzināt, kā klājies Rīgas Golfa skolas labākajiem audzēkņiem, viesojoties Ēģiptē, vai arī uzzināt, kur iekārtojies pasaulē vistālāk dienvidos esošais golfa laukums.

Lasītājiem vairs nebūs noslēpums, ka Salienā ir sākta kluba mājas būve, bet labāk izprast savu nūju arsenālu palīdzēs apskats par kātu īpašo nozīmi.

Vai meklēt izcilāko golfa treneru padomu, palīdzēs izlemt raksts par superpro, kuru honorāri samērojami ar izdevumiem lieliska advokāta nolīgšanai. Tāpat lasiet par to, kā prestižajā „Orange Bowl” turnīrā jutās labākie Latvijas juniori, kam dāmu profesionālajā tūrē atvēl Natālijai Gulbei līdz šim atvēlēto sekssimbola lomu, kā arī būs iespēja gremdēties atmiņās par „Viesturu” laukuma tapšanu pirms 10 gadiem.

Pēdējās izmaiņas , 04.03.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē