Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts pāri katam Spānijā

Jaunai sezonai centīgi briest ne tikai juniori un allaž apņēmīgi amatieri, bet arī tie, kas golfu izvēlējušies par savu profesiju. “Viesturu” kluba pro Dāvis Puksts, divas kārtas nospēlējot zem PAR, Spānijā pārvarējis katu “Hi5 Pro Tour” sacensībās.
 
Gan sacensību pirmajā dienā, gan arī otrajā kārtā Puksta rezultāts bija 71 sitiens (-1 zem PAR). Ja pēc pirmās dienas ar to pietika dalītai 25. vietai, tad pēc otrajām 18 bedrītēm – dalītai 28. vietai.
 
Puksts atzīst, ka divu dienu summā tik labu rezultātu viņam līdz šim sacensībās ne reizi nebija izdevies sasniegt. Cerības ir arī uz labu spēli noslēguma kārtā ceturtdien, taču jau tagad vismaz kādu daļu no solītā 35 000 eiro balvu fonda Puksts ir nodrošinājis.
 
Pireneju pussalā Puksts ir ilgāku laiku un trenera vadībā gatavojas profesionālajai “Ecco Tour” sezonai. Latvijā viņš plāno atgriezties tikai maija sākumā jau pēc tūres pirmajām sacensībām Dānijā.
 
Par Spānijā mačos sasniegto rezultātu Puksts ir ļoti priecīgs, jo patīkami sajust, ka divus mēnešus ilgušais mērķtiecīgais treniņu darbs dod acīmredzamus rezultātus. Taču eiforijā Puksts nav kritis un saka, ka arī šajā līmenī virsotņu sasniegšanai jāstrādā vēl ļoti daudz.
 
“Hi5 Pro Tour” kā pārbaudes tūri izmanto golferi no “Challenge Tour”, Āzijas un Kanādas profesionālajām tūrēm, kā arī Skandināvijas profesionāļi, stāsta Puksts. Kārtējā turnīrā “Roda Open” ir pārstāvētas 15 valstis, un augstie rezultāti ir nevis viegla laukuma, bet gan spēlētāju meistarības apliecinājums.
 
Citos “Hi5 Pro Tour” mačos Puksts vairs neplāno piedalīties, jo ir nolēmis vēlāk atkal cītīgi strādāt treniņos, lai vasarā būtu pēc iespējas labākā formā.
 
“Roda Open” rezultāti pēc 2.dienas: http://demo.golfbox.dk/livescoring/leaderboard.asp?tour={C4613F96-72C2-4171-BB53-FC8F3DCC2BB4}&clubOnly=1&lang=1033

Pēdējās izmaiņas , 28.02.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē