Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger sagaida izcilu sezonu

Pasaules ranga nesatricināmais līderis Tiger Woods svētdien Arizonā uzvarēja pēc kārtas sestajā turnīrā, un pēc triumfa „WGC-Accenture Match Play Championship” nedeva konkurentiem cerības, ka lietu kārtība PGA tūrē drīz varētu mainīties. Tik neprognozējamajā match-play formātā Woods uzvaru 36 bedrīšu finālā nodrošināja absolūti pārliecinoši, ar 8&7 pārspējot Stewart Cink.

Pirms gada par pasaules math-play čempionu kļuvušais zviedrs Henrik Stenson šoreiz aizkļuva līdz 3. vietai, gandarījuma finālā ar 3&2 gūstot uzvaru pār Justin Leonard.

Woods pēc spēlēm „Dove Mountain Gallery Golf Club” laukumā bija ar dzīvi apmierināts un stāstīja, ka nekad iepriekš nav juties labākā formā. Viņa plānos ir uzvarēt katrā šogad sacensību plānos iekļautajā turnīrā.

„Šobrīd spēlēju tik labi, kā nekad iepriekš,” teica Woods. „Tagad labāk saprotu, kā spēle spēlējama, kas jādara, lai novērstu kļūdas, un manā arsenālā ir tik daudz sitienu kā nekad iepriekš. Pie dažām lietām jāpiestrādā, taču esmu ļoti apmierināts ar šonedēļ sasniegto progresu. Es lepojos ar spēju adaptēties situācijai un nekavējoties atrast pareizo risinājumu.”

Woods solīja, ka nemaz nedosies laukumā, ja viņam būs šaubas par savu iespēju turnīrā uzvarēt.

„World Golf Championship” (WGC) sērijas turnīri, kas ir vienu pakāpi zemāki par „Major”, notiek kopš 1999. gada. Piedaloties 26 WGC turnīros, Woods ir uzvarējis 15 no tiem, tātad vairāk nekā pusi.

Pēdējās izmaiņas , 25.02.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē