Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Kam divi puteri, kam 25 bedrītes

Tuvu „WGC-Accenture Match Play Championship” rekordam ceturtdien Arizonā bija zviedrs Henrik Stenson, kam vajadzēja septiņas pārspēles bedrītes, lai otrajā kārtā pārspētu Dienvidāfrikas golferi Trevor Immelman. Mediju uzmanību turnīrā izpelnījās arī Sergio Garcia, laukumā dodoties ar diviem puteriem somā.

Arizonā notiekošajā turnīrā Stenson un Immelman pārspēles ilgumā tikai par vienu bedrīti atpalika no diviem pāriem, kam savulaik uzvarētāja noteikšanai bija vajadzīgas 26 bedrītes. Astoņas pārspēles bedrītes 2003. gadā spēlēja Mike Weir, pirmajā kārtā pieveicot Loren Roberts, bet trīs gadus vēlāk tikpat ilgā cīņā Scott Verplank bija pārāks pār Lee Westwood.

Stenson pirms gada kļuva tikai par otro eiropieti, kas uzvarējis „WGC-Accenture Match Play Championship”.

Šogad pirmajā kārtā visus pārsteidza Garcia, izvēloties somā ielikt divus puterus. Ar tradicionālo īso puteri spānis ripināja lielākajā daļā bedrīšu, bet pēdējās divās no nospēlētajām 16 bedrītēm izvēlējās garo puteri. Šādu izvēli Garcia pēc uzvaras pār austrālieti John Senden skaidroja ar vēlēšanos būt pārliecinātam par savu spēli. „Tas [garais puteris] man bija kā glābšanas tīkls, situācijām, kad nejutīšos komfortabli,” viņš teica.

Garcia match-play čempionātā nekad nav ticis tālāk par trešo kārtu. Tāds pat liktenis „Dove Mountain Gallery Golf Club” laukumā viņu piemeklēja arī šoreiz, jo jau otrajā kārtā tika zaudēts Boo Weekley.

Par prieku rīkotājiem un saviem faniem cīņu turpina Tiger Woods, taču Phil Mickelson jau ir brīvs – otrajā kārtā viņš zaudēja Stuart Appleby. Turnīrā ar astoņu miljonu dolāru balvu fondu pagaidām ir noskaidroti astotdaļfinālu pāri, bet čempiona kronēšana paredzēta svētdien 36 bedrīšu finālā.

Pēdējās izmaiņas , 22.02.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē