Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Treniņlaukums atvērts

Pat globālā sasilšana pagaidām nav spējusi Latvijas klimatu padarīt līdzīgu Spānijas Costa del Sol, taču gatavošanos jaunajai sezonai jau var atsākt arī pašu mājās. Ņemot vērā pavasara vēsmas, "Viesturos" atver treniņlaukumu, un laika prognozes mudina noticēt, ka pa ledu tur nebūs jāslidinās.

Treniņlaukums darbosies katru dienu, taču gadījumā, ja kādam ienāk prātā to apmeklēt tādā klusākā dienā kā pirmdiena, vispirms par saviem nodomiem labāk pavēstīt kluba mājā. Tur personāls zinās ko darīt, lai apmierinātu trenēties kāro golferu vajadzības.

Tā kā "Viesturu" treniņlaukuma izsitiena vietas ir apjumtas, treniņu grafiku neizjauks pat kādas lietus piles, bet visapkārt esošie meži pasargās no aukstajiem vējiem. Kluba mājā ik dienu darbojas restorāns, kas ir gatavs atbraucējus allaž paēdināt un padzirdināt, stāsta laukuma ģenerāldirektore Sandra Opite.

Ja piepildīsies laika ziņu veidotāju prognozes, turpmākajās dienās pa kādam grādam plusos nāks klāt, līdz piektdien tikšot sasniegti +4..+5 grādi.

Pēdējās izmaiņas , 20.02.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē