Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Junioriem treniņi Spānijā

Lai ieliktu kārtīgu pamatu jaunajai sezonai, uz „La Cala” laukumu Spānijā pošas Latvijas junioru izlases golferi, kam jāpatur arī prātā, ka tuvāk šī paša gada beigām Austrālijā gaidāms pasaules amatieru komandu čempionāts. Gatavošanās plāni katram ir savi, taču izskatās, ka apņēmības pavasarī netrūks nevienam.

Izlases junioru treniņnometnei Spānijā finanses ir piešķīrusi Latvijas Golfa federācija, pateicoties LMT atbalstam. Katram junioram ļauts iztērēt 1000 latu, bet summa, kas pārsniedz tūkstoti, katram jāsedz pašam ar vecāku vai citu atbalstītāju palīdzību.

Pirmais ceļā uz Malagu dosies Kārlis Broders, kam treniņnometne sāksies 24. februārī. Pēc mēnesi ilgas gatavošanās Broders startēs Francijas čempionātā zēniem, bet pēc tam vēl atgriezīsies uz pāris nedēļu ilgiem treniņiem Spānijā.

Kristai un Mārai Puisītēm Spānijas dienas sāksies 6. martā un ilgs līdz mēneša beigām. Abām māsām šovasar tiek plānots nopietns starptautisko sacensību kalendārs, tā kā jau laicīgi jādomā, kā visu paspēt.

No 13. līdz 30. martam „La Cala” laukums būs arī Lindas Dobeles un Elīzas Vildes rīcībā. Savukārt 17. martā latviešu koloniju papildinās Mikus Gavars un Reinholds Pīrāgs. Federācijas finansējuma nometnei Pīrāgam nav, taču viņa atbalstītājos ir GK „Viesturi”.

Visi, izņemot Broderu, Spānijā trenēsies līdz marta beigām. Diena „golfa pansijā” ar apmaksātu nakšņošanu, ēšanu un laukuma izmantošanu maksā 62 eiro, taču papildus vēl jārēķinās ar izmaksām treneriem un citām vajadzībām.

Kamēr juniori sāk iešūpoties jaunajai sezonai, tikmēr nesen viņu vecumu pāraugušajai Laurai Jansonei jau drīzumā gaidāms gada pirmais turnīrs ASV studentu cīņās. Jūrmalnieces pārstāvētā Austrumtenesijas Valsts universitātes komanda 24. februārī Dienvidkarolīnā startēs Cuthbert kausa izcīņā.

Pēdējās izmaiņas , 19.02.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē