Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Gandrīz neiespējami

Floridietis Leo Fiyalko nav pirmais neredzīgais golferis, kam izdevies hole in one. Viņš nav arī vecākais spēlētājs, kas spējis trāpīt bedrītē ar pirmo sitienu, taču būtiski, ka to viņš paveicis 92 gadu vecumā.

Golfa meistarstiķis Fiyalko izdevās 110 jardu PAR 3 bedrītē "Clearwater Golf Club" laukumā, rakstīja "St Petersburg Times".

"Tas bija mans pirmais hole in one, un es to neredzēju," teica precīzā sitiena autors. "Es tikai centos trāpīt bumbu uz grīna." Arī Fiyalko spēles partneri redzēja tikai to, ka bumba trāpa uz grīna. Kad, pienākot pie grīna, bumbiņas uz tā nebija, atlika vien ieskatīties bedrītē, lai saprastu, kas noticis.

Pats trāpīgais sitējs uz labo ziņu reaģējis ļoti mierīgi, pasakot tikai "redzējies, ko". Fiyalko draugi vēlāk izgatavoja īpašu plāksni, lai zīmīgais notikums netiktu aizmirsts.

Savulaik Fiyalko handikaps bija 7, taču pirms 10 gadiem viņam sākās nopietnas veselības problēmas, kas noveda pie redzes zaudēšanas. Tagad Fiyalko ir nepieciešama palīdzība gan nostājoties sitienam, gan bumbiņas meklēšanā.

Pēdējās izmaiņas , 14.02.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē