Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Un vēl elektrisku kreklu

Vai tiešām apģērbu ražotāji sāk palikt tik garlaicīgi, ka neko tehnoloģiski jaunu sportā vairs nespēj piedāvāt? Kompānija “Canterbury of New Zealand” nešaubās, ka “IonX” pierādīs tieši pretējo. Jautājums ir par to, vai rezultātu golfā spēj uzlabot jonizēts apģērbs…

“Canterbury of New Zealand” nav nekāds jaunais trīs dienu projekts – kompānija sporta apģērbus izgatavo jau vairāk nekā 100 gadu, līdz šim vairāk specializējoties uz regbiju.

Jauno “IonX Recovery Gear” ražotāji dēvē par pilnīgi jaunu līmeni tehnoloģiski moderno apģērbu ražošanā. Jonu tehnoloģija istrādāta sadarbībā ar ASV uzņēmumu “Kentucky Tehnical Textiles”.

“IonX” palīdz saglabāt spēkus, efektīvi darboties ilgāku laiku, kā arī ātrāk atgūt spēkus, saka “Canterbury of New Zealand” šefs Hap Klopp. Apģērbs satur negatīvi lādētus jonus, un to darbības efekts esot līdzīgs ūdenskritumam.

Pie lieliem ūdenskritumiem ūdens negatīvos jonus pievelk ķermeņa pozitīvie joni, radot enerģijas pieplūduma sajūtu. Līdzīgi iedarbojoties arī “IonX” apģērbs, turklāt veicinot asinsriti, kas savukārt nodrošina labāku skābekļa piegādi audiem un muskuļiem, kā arī aizvada vielmaiņas procesos radušos pienskābi.

No “IonX” materiāla ir pieejamas arī dažādas saites un aizsargi, kas palīdz savainojumu gadījumos un mazina iekaisumus.

Viedoklim, ka golfā sīkumu nav, piekrīt PGA zvaigznes Jim Furyk un Michael Campbell, kuri atzinuši “IonX” par noderīgu lietu.

Pēdējās izmaiņas , 07.02.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē