Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbe jaunā tēlā

To varēja nojaust, līdzko parādījās Natālijas Gulbes 2008. gada kalendārs. Iepriekš viena otra visnotaļ izaicinoša bilde lika saraukt pieri ASV Golfa asociācijai (USGA), kas 2005. gada kalendāru pat aizliedza pārdot “US Open” norises vietā. Tagad “Circle S Studio” aģentūras uzdevums ir pārveidot Gulbes tēlu, ko līdz šim uztvēra kā LPGA seksa simbolu.

Jaunais kalendārs ir orientēts tikai uz golfu, atgādinot, ka tas Gulbei ir galvenais. “Ar visām iepriekšējām lietām viņa piesaistīja daudzu cilvēku uzmanību,” skaidroja “Circle S Studio” prezidente Susan Hogg. “Taču mēs cenšamies vairāk norādīt uz to, kas viņa ir, un kā vēlas virzīt savu karjeru un vārdu. Lai būtu paraugs, it īpaši jaunām meitenēm un sievietēm kopumā.”

Savas kompānijas uzdevumu Hogg raksturoja kā Gulbes “tēla rafinēšanu”. Mēdz notikt, ka kontrole pār zīmolu tiek zaudēta, un to pārņem masu mediji, bet “Circle S Studio” uzdevums būs to nepieļaut.

Tas nenozīmē, ka zilzaļo acu īpašnieces foto vairs nepiesaistīs tik lielu uzmanību, jo Gulbes pievilcībai viņas tēlā joprojām tiks atvēlēta nozīmīga loma.

Kalendārs ir tikai viens redzamākais elements, kas raksturo Gulbes publiskā tēla izmaiņas. “Circle S Studio” izstrādā rekomendāciju sarakstu sporta mārketinga kompānijai “Octagon”. Tas ir stratēģisks mārketinga plāns Gulbes tēla virzīšanai tirgū, kur golfa skaistulei jāiemieso īsti amerikānisku meiteni, kas izvēlas pilnvērtīgu uzturu, trenējas un smagi strādā.

“Tieši tā ir iespējams aizsniegties līdz virsotnei. Tam jāaizstāj seksa simbols, ar ko viss aizsākās,” teica Hogg.

Kādas būs “Circle S Studio” sekmes, varēs izvērtēt jau itin drīz. Kompānija kādas personas publisko seju pirmo reizi veido, taču sabiedrība nereti vēlas uzturēt pati savām vīzijām atbilstošu sporta zvaigžņu tēlu.

Pēdējās izmaiņas , 23.01.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē