Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Top Woods pirmais laukums

Pasaules rangu līderis Tiger Woods ir nolēmis neturēt sveci zem pūra un pievienojies tām golfa zvaigznēm, kas ne tikai spēlē, bet arī projektē laukumus. Nav brīnums, ka pirmie Woods ieceres bija gatavi materializēt arābi – nākamā gada otrajā pusē jaunais laukums atvērsies Dubaijā.

Vēlmi pievērsties Apvienotajiem Arābu emirātiem Woods skaidroja ar reģiona īpašo izaicinājumu golfam. “Esmu sajūsmā par izaicinājumu pārvērst tuksnesi pasaules klases golfa laukumā,” paziņoja pasaules rangu līderis.

Golfa kompleksā būs 72 bedrīšu laukums (7700 jardi), golfa akadēmija, kluba māja, 300 luksusa villu un 20 īpašumu, kas drīzāk līdzināsies nelielām pilīm. Kompleksu izstrādās “Tiger Woods Design” sadarbībā ar “Dubai Holding” ietilpstošo attīstītāju kompāniju “Tatweer”.

Viss 2,5 kvadrātkilometru komplekss ietilps Dubaijlendā – ambiciozā izklaides un tūrisma projektā. Arābi neslēpj, ka viņu mērķis ir padarīt Dubaiju par vienu no pasaulē visatpazīstamākajām pilsētām.

Sagaidāms, ka februārī Woods Dubaijā atgriezīsies aizstāvēt “Dubai Desert Classic” čempiona titulu, ko pērn ieguva pārspēlē pret Ernie Els. Pēc vienošanās ar turnīra rīkotājiem Woods piedalīsies vismaz trijos no nākamajiem četriem “Dubai Desert Classic”.

Pēdējās izmaiņas , 21.01.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē