Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs Roddick padara traku

Pasaulē spēcīgākie tenisisti pašlaik ir pulcējušies Melburnā uz gada pirmo "Grand Slam" turnīru, taču viens no tā favorītiem Andy Roddick atzīst, ka daudz smagāks pārbaudījums par "Australian Open" viņam ir golfs, kas izrādījusies pat nepanesami smaga spēle.

Roddick atzīst, ka savas emocionalitātes dēļ viņš ir tas cilvēks, ar kuru neviens negrib spēlēt golfu. Turklāt maksimālā vēlme visu izdarīt perfekti un sacensties ar citiem Roddick golfā rada pamatīgas problēmas.

"Es esmu tas puisis, ar kuru nav iespējams spēlēt golfu, jo neveiksmes mani tā nomāc, ka tas izposta dienu arī visiem pārējiem," atzina "Australian Open" ar 6. numuru izliktais tenisists. "Katru reizi, kad spēlēju golfu, man jāpērk jaunas nūjas. Golfs man nav atslābinoša spēle. Man aizbrauc jumts. Bumba pat nepakustas, bet es nevaru pa to trāpīt kā vajag."

Roddick atzīst, ka vēl nav sasniedzis tādu pacietības līmeni, kas nepieciešams golfa spēlē. Nepacietīgi Roddick pirmdien sāka arī "Australian Open", pirmo konkurentu pārspējot nedaudz vairāk kā pusotrā stundā.

Pēdējās izmaiņas , 14.01.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē