Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Japānai jauns elks

Sajūsmināti Japānas mediji piektdien solīja grūtas dienas Tiger Woods, jo Uzlēcošās saules zemei nu esot savs jaunais tīģeris. Viss tādēļ, ka dienu iepriekš lēmumu 16 gadu vecumā kļūt par profesionāli pasludināja Ryo Ishikawa, kurš ir jaunākais uzvarētājs Japānas golfa tūres vēsturē.

Japāņi Ishikawa uzskata par savu golfa zvaigzni, kas spīdēšot arī pasaules mēroga spēlētāju konkurencē. Ishikawa 16 gadu un trīs mēnešu vecumā ir arī visu laiku jaunākais Japānas profesionālās tūres spēlētājs.

Karjerā pirmo uzvaru Japānas tūrē Ishikawa guva pērn maijā 15 gadu un astoņu mēnešu vecumā, turklāt savā debijas turnīrā tik augsta ranga sacensībās.

„Es gribu spēlēt pret Tiger Woods un uzvarēt „US Masters”,” pieticīgi nākotnes plānos padalījās Ishikawa.

Pārejot profesionāļos, jaunā zvaigzne skolotājiem solīja neaizmirst par mācībām, lai gan atzina, ka tas nebūs viegli. Reklāmas biznesa profesionāļi uzskata, ka japāņu sajūsma par Ishikawa ļaus viņam pāris nākamajos gados ar reklāmas līgumiem nopelnīt ap 30 miljoniem dolāru.

Japānas mediji Ishikawa konsekventi dēvē par Japānas Tiger, kurš ne tikai pats kļūs par zvaigzni, bet arī palīdzēs Japānas profesionāļu tūrei tikt pie naudīgākiem sponsoriem un veicinās skatītāju interesi.

Pirms Ishikawa jaunākais uzvarētājs Japānas tūrē bija Seve Ballesteros, kurš 1977. gadā „Japan Open” uzvarēja 20 gadu un septiņu mēnešu vecumā.

Pēdējās izmaiņas , 11.01.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē