Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Finišs piezemētāks

Noslēdzot gada turnīru kalendāru, Mikus Gavars un Krista Puisīte svētdien finišēja junioru “Orange Bowl” sacensībās Floridā. Spēlējot pasaulē spēcīgāko vienaudžu sabiedrībā, Gavars dalīja 48. vietu, bet Puisīte finišēja 33. vietā 38 dalībnieču konkurencē.

Gavars pēdējās 18 bedrītes izspēlēja ar +7 virs PAR atbilstošiem 77 sitieniem (astoņi bugiji, viens bērdijs). Salīdzinājumā ar pagājušo gadu, kad rezultāts turnīrā bija +23 virs PAR, šoreiz Gavaram 70 spēlētāju konkurencē izdevās pakāpties par vienu vietu augstāk ar kopējo rezultātu +20 virs PAR.

Par uzvarētāju kļuva Sean Einhaus, tiesa ne tik viegli, kā varēja šķist pēc 2. kārtas, kad Vācijas amatieru čempionam bija astoņu sitienu pārsvars. Viss izšķīrās pārspēlē, kur Einhaus jau pirmajā bedrītē tika galā ar amerikāni Peter Uihlein. Čempiona rezultāts summā bija –6 zem PAR.

Krista Puisīte turnīrā nospēlēja ar +35 virs PAR. Pēdējā kārtā tik labi kā divas iepriekšējās dienas vairs negāja, un finišs tika sasniegts ar 81 sitienu (+11 virs PAR).

Meitenēm uzvarēja dienvidkorejiete Jung-Eun Han ar kopējo rezultātu +3 virs PAR.

Jācer, ka starti Amerikā būs palīdzējuši Latvijas junioriem iekļūt kādas augstskolas treneru redzeslokā. Neiespējami tas nav - Krista nospēlēja ar aptuveni tādu pat rezultātu kā Laura Jansone pirms diviem gadiem, kad lūkoja tikt Austrumtenesijas valsts universitātē.

Nākamās cīņas gan junioriem, gan viņu vecumu sen pāraugušiem golferiem būs jau 2008. gadā, kas, cerams, spēs visus iepriecināt ar iedvesmojošiem brīžiem golfa laukumos un ārpus tiem.

"Junior Orange Bowl International Golf Championship" rezultāti:

Puiši: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1203.html

Meitenes: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1204.html

Pēdējās izmaiņas , 31.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē