Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Gavars sāk ar +6

Gada pēdējo turnīru Floridā uzsākuši divi no spēcīgākajiem Latvijas junioriem, piedaloties prestižajās „Orange Bowl” sacensībās Koralgeiblsā. Mikus Gavars pirmo kārtu izspēlēja ar +6 virs PAR (76 sitieni), bet Krista Puisīte pirmajās 18 bedrītēs finišēja ar +13 virs PAR.

Pēc pirmās sacensību dienas Gavars dala 51. vietu 70 golferu konkurencē, savukārt Krista apsteidz četras konkurentes un ir 34.. Gavara guvums pirmajā dienā bija viens bērdijs, kā arī pa vienam trīskāršam un divkāršam bugijam, plus vēl divi bugiji. Kristu krietni pagremdēja divas pēdējās bedrītes ar četrkāršu un divkāršu bugiju.

Līderis puišiem ir 17 gadus vecais vācietis Sean Einhaus, kuram izdevās nospēlēt ar -5 zem PAR atbilstošiem 65 sitieniem. Meitenēm vadībā ir Dienvidkorejas spēlētāja Jung-Eun Han, kam vienīgajai rezultāts bija zem PAR (69 sitieni). Otrās vietas pašreizējo īpašnieci korejiete apsteidz par vienu sitienu, taču interesanti, ka viņas tuvākā sekotāja argentīniete Victoria Tanco ir tikai 13 gadus veca.

Neraugoties uz sarežģītajiem grīniem, Floridā dzīvojošajam Einhaus, kurš ir Vācijas amatieru golfa līderis, 18 bedrītēs bija vajadzīgi tikai 23 ripinājumi. Precīzi bija visi viņa ripinājumi no divu metru un tuvākas distances.

Turnīrs notiek pārveidotajā „Biltmore Golf Club” laukumā, kura sākotnējo dizainu vēl pagājušā gadsimta divdesmitajos gados izveidoja golfa arhitektūras klasiķis Donald Ross. Tagad laukumā ir palielināti grīni un pārvietoti bunkuri, kas prasa vēl lielāku spēles precizitāti.

Pēc pirmās kārtas Einhaus atzina, ka ātrie grīni dažas bedrītes padara ļoti sarežģītas, jo vienīgā drošā stratēģija ir sist uz vieglāk pieejamām grīnu vietām.

Turnīrā spēlē arī par ASV jauno golfa brīnumbērnu uzskatītā 12 gadus vecā Alexis Thompson. un 18 gadīgā Florentyna Parker, kura šogad guva 2 vietu „British Ladies” sitienu spēles čempionātā.

Turnīrs noslēgsies svētdien gada priekšpēdējā dienā.

Junior Orange Bowl International Golf Championship rezultāti (pēc 1. kārtas):

Puiši: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1203.html

Meitenes: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1204.html

Pēdējās izmaiņas , 28.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē