Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Mārai Puisītei 11. vieta Floridā

Pirms gadu mijas uz ASV ir devušies vairāki spēcīgi Latvijas juniori, lai ļoti nopietna līmeņa sacensībās pārliecinātos, ko spēj paši salīdzinājumā ar no visas pasaules sabraukušiem vienaudžiem. Maiami "Doral-Publix Junior Golf Classic" turnīrā savā vecuma grupā visaugstāk tika Māra Puisīte, izcīnot 11. vietu 14-15 gadus vecu meiteņu konkurencē.

Šī vecuma meitenēm bija tikai viena ieskaites grupa, taču slavenajā "Doral Golf Resort" laukumā Māras sasniegtais rezultāts - 228 sitieni (76-75-77) - norāda, ka ne jau pretinieču trūkums viņai ļāva pakāpties tik augstu.

Savukārt Mikum Gavaram pārāk smags izrādījās pirmās dienas rezultāts - 85 sitieni, un ar otrajā kārtā panākto 77 jau bija par maz, lai turnīru turpinātu galvenajā ieskaites grupā. Spēlējot pēdējo kārtu Gandarījuma grupā, Gavara rezultāts bija 73 sitieni. Trīs kārtu summā ar 235 sitieniem Gavars Gandarījuma grupā bija astotais.

Galvenajā ieskaites grupā 16-18 gadus vecajiem jauniešiem, kur cīnījās arī Gavars, turnīru noslēdza 72 spēlētāji un gandrīz vēl tikpat finišēja Gandarījuma grupā.

Ievērojami mazāk dalībnieču bija 16-18 gadus vecām meitenēm, kur Krista Puisīte ar 248 sitieniem (82-85-81) ieņēma 21. vietu Gandarījuma grupā. Galvenajā ieskaites grupā turnīru noslēdza 24 golferes.

Ceturtdien Gavaram un Kristai Puisītei jau jāstartē ilgi gaidītajā "Orange Bowl" turnīrā Floridā.

"Doral-Publix Junior Golf Classic" rezultāti: http://www.firstteemiami.org/tournaments/doral/scores2007/

Pēdējās izmaiņas , 25.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē