Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ziemassvētki nāk no „Viesturiem”

Vēl pirms gada lielākās svinību sesijas, kas decembra otrajā pusē pārņems lielo un mazo golferu prātus, Ziemassvētku gaidīšanas svētkus pagājušajā nedēļas nogalē svinēja „Viesturos”. Kluba prezidenta Gunāra Pīlādža vārdadienā ceļu uz Jaunmārupi bija mērojis krietns skaits golferu un viņu draugu, lai pārliecinātos, ka svētkiem rotātā kluba māja spēj mierīgi uzņemt arī trijos ciparos rakstāmu viesu skaitu.

Vakara pirmajā pusē viesi tikās ar kādu laiku neredzētiem draugiem, uzklausīja svinīgās uzrunas un ļāva sevi izklaidēt bārmeņu šovam. Nevarēja palikt nepamanīta svētku ēdienkarte, par ko bija gādājis „Viesturu” restorāna „Country Grill” šefpavārs Lauris Aleksejevs. Pēc šķiršanās no „Rīdzenes” restorāna Aleksejevs „Viesturos” ir uz palikšanu, un daudz ko interesantu sola arī tiem viesiem, kas „Country Grill” ielūkosies vēl pirms nākamās golfa sezonas sākuma.

Vakara vadītāja lomā iejutās TV raidījuma „Bez Tabu” balss un seja Juris Šteinbergs, kam darba netrūka gan izsoles rīkošanā, gan izlozējot iespaidīgas balvas. „Viesturi” vakara viesiem izlozēja veselus trīs sezonas abonementus 2008. gadam. Pateicoties Māras Puisītes veiksmīgajai rokai, nākamgad šādu labvēlību baudīs Santa Puče, Vladimira Taramžeņina kundze un Gundars Galkins.

Ar skaļām ovācijām publika sveica uzvarētājus arī dažādās vairāk un mazāk nopietnās sezonas nominācijās. Sezonas jautrākā kluba biedra tituls tika Vitālijam Gavrilovam, bet par stilīgāko dāmu aizejošajā gadā atzina Daci Krauli. Kā labākā dāmu tiesību aizstāve tika sveikta Dāmu kluba prezidente Ingrīda Pīlādze.

Igors Lipskis nopelnīja sezonas visemocionālākā un pārdzīvojumiem bagātākā spēlētāja laurus, savukārt Vilni Baltiņu senioru sveica kā omulīgāko senioru. Ne velti „Viesturu” kluba māja jau ir rezervēta Baltiņa seniora nākamās apaļās jubilejas svinībām 2012. gadā.

Balvu kā laika apstākļus absolūti ignorējošs spēlētājs saņēma viens no vecākajiem kluba biedriem Jānis Pētersons. Vēl viena dabas draugiem tuva balva bija lielākā sēņu un bumbu lasītāja nominācijā, kur nepārspēts palika Lehs Luginskis.

Nojaušot ziemas neizbēgamo tuvošanos, izsolē varēja tikt pie dažādām sniega priekiem piemērotām lietām. Skanēja mūzika, iespēju garām nelaida dejotkārākie pāri. Vakars risinājās bez steigas, un par piedzīvoto vēlāk atgādinās kāds kopīgs Ziemassvētku foto.

Pēdējās izmaiņas , 10.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē