Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

No Āfrikas ar uzvaru

Tikai dažas dienas ilgusī viesošanās Dienvidāfrikā īpaši veiksmīga padevusies Ervīnam Fogtam, kurš no "Volkswagen Masters" finālsacensībām atgriezies ar savā handikapu grupā gūto pirmo vietu. Ne tik labi veicās Eināram Mednim un Jan Gustafsson, taču vērtīgas atmiņas būs prātā palikušas arī viņiem.

Dienvidāfrikas cīnītāji no "Volkswagen Masters World Final 2008" atgriezās smaidīgi, mazliet pārsauļojušies, izcīnījušies ar fērveju piņķerīgo nokrīt un neripo zāli.

Fogts pašos Āfrikas dienvidos notikušajā turnīrā bija labākais C handikapa grupā ar 41 stableford punktu. Savukārt Gustafsson un Mednim nav veicies tik spoži, jo šķitis, ka ripināšanas mūza pilnīgi uzgriezusi muguru, un mēra pieredzējušo golferu pacietību trīsputos. Savaldīt bumbu uz grīnu megaātrās un spurainās zāles bijis traki sarežģīti, tādēļ bieži vien tikai ar trešo reizi puteris licis bumbai krist bedrītē.

Kopskatā arī Baltija turnīrā sevi parādījusi labi, jo C grupā trešais bija spēlētājs no Igaunijas.

Kā jau bija nojaušams pēc pagājušā gada finālturnīra, kad Latvijas golferi debitēja "VW Masters" pasaules finālā, rīkotāji bija gādājuši ne tikai par sacensību programmu. Tādēļ tika redzēti gan vaļi un baltās haizivis, gan pingvīni un roņu kolonijas vienuviet.

Līdzko rīkotāji padalīsies rezultātos, tos publicēs arī golfs.lv.

Pēdējās izmaiņas , 04.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē