Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmām sezonas kulminācija

Labākajām LPGA golferēm pienācis laiks cīnīties par iespaidīgo sezonas noslēguma balvu – vienu miljonu dolāru, ko saņems ADT čempionāta uzvarētāja. Pēc ceturtdien Floridā aizvadītās pirmās kārtas Natālija Gulbe ir desmitniekā, taču pirmais kats būs jau pēc nākamajām 18 bedrītēm.

Gulbe pirmo kārtu „Trump International Golf Club” nospēlēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem un dala 9. vietu. Līderes pēc pirmās dienas ar 67 sitieniem ir korejietes Christina Kim un Kim Mi-Hyun.

Specifiskais sacensību formāts paredz, ka pēc 36 bedrīšu izspēles cīņu turnīrā turpinās 16 golferes, bet cerības uz spēlēšanu svētdien izšķirošajā pēdējā kārtā piepildīsies tikai astoņām labākajām. Pēc pirmās kārtas riskantā pozīcijā ir Annika Sorenstam, kam 74 sitieni pagaidām ļauj tikai dalīt 14. vietu.

Pēc pirmā kata pārvarēšanas cīņa sāksies no nulles, jo iepriekšējos rezultātus vairs neskaitīs. Tāda pat savdabīga ātrās nāves sistēma būs spēkā svētdien noslēguma kārtā.

Turnīra kopējais balvu fonds ir 1,55 miljoni dolāru, taču teju divas trešdaļas no tā saņems uzvarētāja, atstājot konkurentēm tikai nosacītas drupačiņas. Tiesības spēlēt ADT čempionātā ir tikai 32 golferēm.

Pēdējās izmaiņas , 16.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē