Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Puisītes kaldina "TTT Rīga" uzvaru

Kad golfa laukumi brīdi var atpūsties, paliek vairāk laika citām aktivitātēm. Nesen sarunā Latvijas Radio māsas Puisītes stāstīja, ka vēl viena viņu aizraušanās ir dejošana. Par to, cik labi Kristai un Mārai tas izdodas, nupat kā varēja pārliecināties basketbola skatītāji, kas bija ieradušies uz "TTT Rīga" meiteņu spēli Eirolīgā.

Basketbolistes smēlās cīņassparu līdzjutēju atbalstā, bet fanu noskaņojumu "Arēnā Rīga" ik pa laikam uzlaboja meiteņu karsējgrupa no deju studijas "Aggressive", kur darbojas arī Krista un Māra.

Lieki piebilst, ka ar tādu atbalstu "TTT Rīga" tika pie pirmās uzvaras Eirolīgas turnīrā, pārspējot Francijas kluba "ESB Lille Metropole" basketbolistes.

Grūtāk gan Latvijas dāmu basketbola līderēm varētu klāties decembra beigās, kad māsām Puisītēm plānots doties uz ASV, kur Krista startēs arī prestižajā "Orange Bowl" junioru golfa čempionātā.

Apskatāmi arī daži foto no karsējmeiteņu ugunīgajiem priekšnesumiem Eirolīgas spēlē: http://www.aggressive.lv/gallery/?lng=lv&main=gallery&menu=agallery&go=ahome 

Pēdējās izmaiņas , 15.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē