Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Norman atdzīvinās „MacGregor”

Austrāliešu Baltā Haizivs pievērsusies kāda nedaudz panīkuša golfa zīmola atdzīvināšanai – Greg Norman ķēries pie darba, lai bijušo slavu atgūtu savulaik itin populārais „MacGregor”. Norman pat iecelts par kompānijas „MacGregor Golf” vadītāju.

Norman kopā ar „Sankaty Advisors” un „Gordon Getty Family Trust” veica uzņēmuma rekapitalizāciju, bet līdzšinējais kompānijas vadītājs Barry Schneider saņēma vilka pasi. Norman mērķis ir padarīt „MacGregor” golfa inventāru tikpat slavenu kā pagājušā gadsimta vidū.  

„MacGregor” ir viena no pasaulē senākajiem golfa kompānijām, kuras vēsture aizsākās pirms 109 gadiem. Tādas zvaigznes kā Jack Nicklaus, Ben Hogan un Byron Nelson ar „MacGregor” nūjām ir uzvarējuši 59 „Major” turnīros.

Norman plāno aktīvi iesaistīties uzņēmuma darbībā, nevis tikai būt investors un aizdot tam savu vārdu. Pēc paša golfera teiktā nevienā citā biznesā viņš līdz šim nav bijis iesaistīts tik nopietni kā „MacGregor”.

Turklāt Norman gribot negribot aktīvāk jāpievēršas biznesam, jo par viņa lielāko darījumu līdz šim nereti uzskatīja noslēgto šķiršanos, kas dižajam golferim izmaksājusi ap 300 miljoniem dolāru.

Pēdējās izmaiņas , 13.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē