Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Ēterā māsas Puisītes

Lai visas aktuālākās un interesantākās lietas nepaliktu tikai golfa sabiedrības, vai pat tikai kādas tās daļas, iekšienē, jāķeras pie plašākiem medijiem. Otrdien Latvijas Radio viesosies junioru izlases līderes māsas Krista un Māra Puisītes, turklāt visiem golfa cienītājiem tiešraidē būs iespēja uzdot jautājumus abām jaunajām spēlētājām.

Gada izskaņā māsas dosies uz sacensībām ASV, turklāt Kristu gaida debija prestižajā "Orange Bowl" turnīrā, kas decembra pēdējās dienās notiks Floridā. Pirms tam gan Krista, gan Māra plāno spēlēt turnīrā "Doral" laukumā, tā kā gada beigas māsām solās būt itin karstas.

Lai spēlētu "Orange Bowl", kā minimums jābūt nācijas labākajam junioram, bet amerikāņiem izredzes uz dalību ir tikai tad, ja starp tautiešiem esi labāko piecdesmitniekā.

Jautājumus māsām Puisītēm līdz raidījuma sākumam var sūtīt uz sports@latvijasradio.lv , vai arī pārraides laikā no plkst. 18.35 iespējams zvanīt uz tālruņiem 7222888 vai 7225599. Raidījumu "Piespēle" vadīs sporta žurnāliste Inita Kresa.

Cerams, tiklab gados jaunāki kā vecāki golferi sevi apliecinās kā personības, kam arvien patīk uzzināt ko jaunu un interesantu, turklāt ar saviem jautājumiem palīdzot darīt raidījumu saistošāku tiem klausītājiem, kam par golfu pagaidām ir visai aptuvena nojausma.

Pēdējās izmaiņas , 06.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē