Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Lietuvā rēķinās ar vēl vienu laukumu

Ja vēl pirms dažiem gadiem Lietuvas golferi lielākoties bija redzami Latvijas laukumos, tad nu jau kādu laiku situācija ir mainījusies. Šomēnes par lēmumu netālu no Viļņas tūrisma un sporta kompleksā uzcelt vēl vienu laukumu paziņoja „Le Meridien Villon” kūrorta īpašnieki.

„Le Meridien Villon” uzskata par vienu no augstākās luksusa klases viesnīcām Lietuvā, un kompānija ir paudusi gatavību paplašināšanās projektā ieguldīt aptuveni 300 miljonus eiro. Savukārt Viļņas apgabala pašvaldība neiebilst pret „Le Meridien Villon” vēlmi iegādāties vēl 12 hektārus zemes, kas kopējo kompleksa platību palielinās līdz 149 hektāriem.

Pie viesnīcas netālu no Viļņas plānots uzcelt profesionāla standarta golfa laukumu, SPA centru 5000 kvadrātmetru platībā, sporta kompleksu, kā arī paplašināt viesnīcu.

Iespējai plāniem piepildīties mudina noticēt fakts, ka „Le Meridien Villon” ietilpst „Le Meridien Hotels & Resorts” ķēdē, kas pieder „Starwood Hotels” grupai.

Šogad Lietuvā jau varēja spēlēt divos klasiskos 18 bedrīšu laukumos, kas abi ir netālu no Vilņas. Ja „Sostiniu Golf Club” bija spēlējams jau pērn, tad šogad tam pievienojās „Europos Centro Golfo Klubas”. Pļavu golferiem jau kopš senākiem laikiem ir zināms „Elnias” laukums pie Kauņas, savukārt pie Klaipēdas šogad atklāja treniņlaukumu, bet Klaipēdas „National Golf Club” 18 bedrīšu laukumu sola atklāt nākamgad.

Pēdējās izmaiņas , 29.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē